Український Монреаль
-
Ну я не стверджую
-
Нє, я в це не вірю.
-
Буває мабуть. Я вже 3 чи 4 рази вилітав і кожного разу офіцер питав
-
На кордоні дивляться візу та питають WP
-
Це все тому що ти адмін цього чату. Все по блату
-
Так, усе нормально. Без проблем можете вилітати й повертатися. Я вже так літав. Щоправда, при наступному прильоті в Канаду тримайте оригінал ворк перміту з собою (не здавайте в багаж) - він пришвидшить процесс проходження паспортного контролю. P.S. Тільки кажуть що важливо у перший приліт зробити медікал чек (флюраграфію і усе таке). Інакше, читав, що ворк перміт можуть анулювати. Але деталей не знаю. Про всяк випадок зробив.
-
Усім привіт! Підкажіть, будь-ласка, контакт сертифікованого перекладача (українська —> англійська чи французька) у кого можна зробити сертифікований переклад українських документів.
-
Трекінг прямо біля мене. Так що можу, якщо буде час, скласти компанію )
-
Доброго дня! Минулих вихідних ходив, починаючи звідси: maps.app.goo.gl/41DLK5AR2yPC8BpV9 Лісний трекінг. Гарний ліс. Пару озер. Чисто. Багато грибів
-
Дякую за інформацію🥰
-
Якщо отримали перміт і сін то по ідеї такс рез Канади
-
Для всіх зацікавлених темою сучасної психосоматики. Чому ми хворіємо? Як наші реакції та стратегії впливають на здоровʼя та життя. Все це в теоретико- практичному онлайн курсі. 🔔27 вересня 6-й потік онлайн курсу «Занурення у сучасну психосоматику» Теорія, практика з куратором та супервізія Автор та лектор курсу практикуючий дипломований психолог, спеціаліст з психосоматики Ірина Котлярова Куратор курсу Ірина Чепигіна, проживає в Монреалі і практичний блок курсу зручно проходити в наявному часовому поясі. 📍Для кого? Для ВСІХ в незалежності від статі, віку та освіти. 📍Для чого? Щоб отримати корисні знання, які можна приміняти для себе, родини, як допоміжну спеціалізацію у основній хелперській діяльності. Щоб мати змогу бути здоровішими та щасливішими! Будемо розбиратися в важливих темах. Складних, але простою мовою. Записи будуть одразу, практика формується за індивідуальним графіком. 📩 Для запису та більш детальної інформації щодо курсу переходьте за посиланням. instagram.com/psyhosomatika_kotlyarova?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Зрозуміла, не знала, дякую