Український Монреаль
-
Хто писав про ПРОДАЖ КОМПЬЮТЕРА, напишіть пліз загубила повідомлення 🫣
-
www.instagram.com/reel/CxRPHPURsxc/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Всім привіт! Якщо у вас є вільна хвилинка, підпишіть, будь ласка, петицію! Буду щиро вдячна кожному!❣️ petition.president.gov.ua/petition/200308?fbclid=IwAR0egK3YnfnOu_GNkKUie7g-hZvxRW1axEkGoC9mL-wblcZIx7u5lip02Gc_aem_AdkxtGKdgvD4tM6fHMuiwrZ-zsfVfqgGxbXRb4g_KCesyBYs9JldNlSiuOrVy6TyGSU
-
Всім привіт, допоможіть знайти роботу в Монреалі
-
І я послухаю))
-
Хто ж цей розбійник????
-
Ходили два тижні тому, були опеньки, 4 пакети зібрали. www.foretouverte.gouv.qc.ca/ Шукайте по карті паблік території У темах карти виберіть «Territoires et limites forestières du domaine public» і ввімкніть «Territoires forestiers publics»... вам потрібно збільшити масштаб, щоб щось побачити. Біля Монреалю немає, здається годину в одну сторону їхали
-
Привіт) Чи є люди тут,які працюють в Uber eats?
-
Доброго вечора скажіть реально купити такий конектор завтра в якомусь магазині??? На амазоні немає шукаю можливо хтось знає де купити
-
Привіт! Я переїжджаю в інше місце, тому шукаю когось, хто хотів би зняти квартуру де я живу. Rue Sagard, близько станції метро D'Iberville 1300 CAD на міасіаць, вода входить в оплату. - Зручне розташування: близько до метро, автобусів, магазинів, ресторанів, поруч з парком. - Посудомийна машина, мікрохвильова піч, пральня, сушарка, плита включені. - Швидкий доступ до автостради. - Тиха вулиця та хороші сусіди. Я буду радий відповісти на ваші питання в приватних повідомленнях та показати вам квартиру!