Український Монреаль
-
Не так легко все одно Я вагітною не могла знайти роботу.тим паче переповнена Польща Потім народила..також думай І ось тільки дитині рік,то +- появилась можливість..і то є ще старша дитина,школа діти часто хворіють і будучи одною, коли нікому підстрахувати і підмінити,ой як нелегко
-
"не влаштовує тут " проти "дома мобілізують" - вибір очевидний як на мене. Або будь задоволений тим що є в Польші або шукай іншої долі в іншому місці або додому і на фронт - варіанті небагато як на мене. Це я про чоловіків бо мова йшла про них. Жінки може і повернуться звісно, їм легше))
-
нема ніде ніяких друзів - все не так просто як Ви собі уявляєте. Окрім війни у держави є багато інших задач, по економічному виживанню в тому числі - і діпломатія тут ні до чого. Наші все правильно роблять зі свого боку, поляки зі свого теж - кожен відстоює своє місце під сонцем. А допомогу там вже давно було пора припиняти - хто хотів той вже влаштувався, працює і живе, 1,5 роки минуло.
-
Та ця новина таке Вилами по воді Та і ЄС продовжив перебування до 25 року
-
Я від гепатиту робила, ходила в спеціальну клініку для щеплень. Біля метро assomption. У мене було призначення лікаря, але наскільки знаю, то можна спробувати і самому записатись.
-
В жан кутю роблять якщо ми про грипп чи ковід
-
Добрий вечір, хтось знає чи може робив в Монреалі щеплення чи роблять в будь-якій полікліниці? Чи є спеціальні лабораторії?
-
Все пропустив. Клята друга зміна! Піду відпочивати💤
-
Всі тверезі. Для політики треба кондиція. А секс за гроші заходить завжди😂😂😂
-
А через що тоді?
-
Заради інтересів кількох олігархів, як зазвичай