Український Монреаль
-
Скажіть будь ласка хто розуміється на цьому. Якщо банк надав кредитні кошти але я ними не користувалася, тобто не знімала кредитних коштів взагалі і не купувала за них нічого, чи потрібно було платити внесок кожного місяця. Бренч банку тільки в Альберті, тому тут не було можливості сходити на консультацію. А я собі «думала» що якщо я коштами не користуюся то сплачувать нічого не потрібно. Сьогодні дізналася що все що вони мені дали більше року тому і я не знімала нічого зараз по мінусу і треба повернуть майже 2000 дол… На імейл нічого не приходило, контракту з банком нема, тільки папірець без ніяких підписів, по приїзду було не до контрактів і підписів, відкрили рахунок то і добре було… Звичайно буду далі телефонувати але можливо хтось в курсі… Якщо кредитними коштами не користувався то треба їх сплачувати? 🥹 Голова димить від стресу аж дихать важко…
-
Сьогодні тільки отримала доступ до онлайн банкінгу, був заблоковани ще рік тому через неправильно введений пароль. В онлайн банкінгу видно що з кредитки знімалося кожного місяця на погашення кредиту 5 доларів. В лютому банк відмінусував 1600 дол як сказала агент банку по телефону за те що я не сплачувала місячну плату… Тобто кредиту було 2000 і кожного місяця вони з тих коштів щось знімали, потім зняли 1600. А тепер я повинна ще повернути 1900. Стейтмент пише що -1900 але я коштами не користувалася
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка: Тесть отримує виплату від провінції, але в середині жовтня - повертається додому, як правильно вчинити з виплатами, щоб не було проблем. Дякуємо за допомогу🇺🇦
-
Та не такі ми погані щоб на пустому місці цькували
-
За обслуговування 20 ( хоча в документі сказано що два роки рахунок безкоштовний, правда документ без підпису), і 5 доларів щомісяця , можливо це був відсоток. Факт що я коштів не знімала але мені їх треба повернуть За саме обслуговування сума тільки декілька сотень максимумза весь період
-
Та не треба. Тут вам не фейсбук, дурниць не скажуть
-
Навіть якщо я кошти не знімала?
-
Ні, це було в Альберті, Servus Union. В тому і проблема була що тут цього банку нема і я «думала» що якщо я коштами не користуюсь то і споачувать не треба Сервіс фі це одне, мені ще кредитні кошти треба повернути якими я не користувалася…
-
Не CIBC часом? Якщо так, я ходила в бренч і говорила що вони повинні були мені відкрили аккаунт ньюкамера і в мене 2 роки фрі обслуговування. Одразу гроші повернули і змінили пакет. Але я це робила одразу. Сумна ситуація вони вам натупили з аккаунтом і ви дотягнули до пені