Український Монреаль
-
То ее no
-
Дитині 5 років, робила візу) їй не потрібно було тільки здавати біометрію
-
Я з 7 місячною і 6 років летіла То віза потрібна звісно
-
♈️ Овен 26 вересня. ✨ Цей день пройде дуже цікаво. ♉️ Телець 26 вересня. ✨ Сьогодні люди будуть відповідати тобі взаємністю. ♊️ Близнюки 26 вересня. ✨ Ох, вже ці підстави, коли не чекаєш.. ♋️ Рак 26 вересня. ✨ Не прощай, зламане дерево не склеїти. ♌️ Лев 26 вересня. ✨ МОЖЕ ТОБІ В БІЗНЕС? ♍️ Діва 26 вересня. ✨ Знову ниттям займаєшся? Ти точно мужик? ♎️ Терези 26 вересня. ✨ Може навчанням все-таки займешся? ♏️ Скорпіон 26 вересня. ✨ Залагодь сьогодні всі старі конфлікти. ♐️ Стрілець 26 вересня. ✨ Ти втрачаєш щось важливе. ♑️ Козеріг 26 вересня. ✨ Де любов? Я задовбався. ♒️ Водолій 26 вересня. ✨ Частіше говори «ні», вчись відмовляти людям. ♓️ Риби 26 вересня. ✨ Ти точно не мазохіст? 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Гороскоп циганки на 26.09: ♈ Овен - якщо вчасно закохатися, то робота не так дратуватиме ♉ Телець - ніщо так не надихає, як гроші ♊ Близнюки - ви б з радістю поводилися однаково, але янгол і чорт на ваших плечах по черзі вас переконують, що робити ♋ Рак - це не у вас складний характер, це в інших занадто простий ♌ Лев - бути дорослим – це використовувати інших, коли вони думають, що вони використовують вас ♍ Діва - не треба вам нічого пропонувати і вам не доведеться вигадувати відмазки ♎ Терези - ви ще не встигли прокинутися, а гроші вже почали зникати з вашої картки ♏ Скорпіон - цінуйте людей, які вас не чіпають та дзвонять тільки по роботі ♐ Стрілець - ви вже не в тому віці, щоб сподіватися на краще, тепер доводиться сподіватися лише на себе ♑ Козеріжка - як не зіпсувати з вами стосунки: не треба пропонувати кудись сходити ввечері ♒ Водолій - стабільність - це говорити, що підете у тренажерний зал і не йти ♓ Риби - бути екстравертом ви можете лише у другій половині дня, коли від вас ніхто нічого не вимагає п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
Доброго дня. Підскажіть чи є аеропорту люди-волонтери, які б супроводжували з висадки і допомогли правильно зробити всі документи. Прилітають батьки, але мовами не володіють наразі.
-
Доброго дня! Мене звати Яніна. Я майстер перукар, роблю всі види фарбування, та лікування волосся. Також працюю з чоловіками, чоловічі стрижки, комуфляж. Посилання на мою сторiнку🔽 instagram.com/hair40a?igshid=NGExMmI2YTkyZg== Адреса салону 🔽 maps.app.goo.gl/nsPLBubPApA79V9d9 +15145728137
-
Спочатку документи потім волонтери. Волонтери перед виходом в місто вже
-
Уточню що як таких волонтерів вже давно немає. Є працівники громадських організацій, зокрема CSAI. Український кіоск знаходиться перед виходом в місто. Вони нададуть новоприбулим стартову інформацію, а за наявності відмітки cuaet можуть надати 3 дні готелю та таксі до нього. Я б вам надав гід з першими кроками в країні починаючи з паспортного контролю, але гадаю це ви вже й так знаєте 🌻🌻🌻
-
Про українських волонтерів, CSAI знаю, дякую) але чи є такі ,які можуть супроводжувати з висадки, необовʼзково українські., можливо то працівники аеропорту? Так, все маємо ) але батьки незнають покищо мови … щоб нерозгубились
-
Використання пунктуації, то є добре, моя думка) Відсутність можливості зробити в державних органах України в Канаді мали б навести вас на думку, що тут ви то не зробите, але ок) Якщо вам треба ID - цнап за місцем реєстрації, можливо щось змінилося і може бути будь-який цнап, або по довідці переміщеної особи.
-
Це в авіакомпанії потрібно додатково замовляти
-
Перевірте все таки в консульстві, бо в Польщі можна і в пасплртному сервісі українському зробити і в консульстві і ід, і закордонний паспорт
-
Погугліть) в інтернеті все є