Український Монреаль
-
Ну от ми сидимо і мені стаж збираємо😂
-
Так, на Альберту в цьому плані жаліються, хоча щось таки можна спробувати знайти, якщо з ПР в Квебеку буде глухо(( Головне мати стаж 24/30 місяців будь-де та джоб оффер на рік.
-
Після куаєту
-
В з пермітом він лімітований. Можна потім перети на закритий. А от продовжити відкритий ой як не факт
-
Та прикол в тому що це часу багато.
-
Ну у мене теж обмеження на 3 міста. Мені робота свфтить тільки в грейт торонто, грейт монреаль і грейт ванкувер. В інших містай айті ринок заслабкий(
-
Та ми вже зрозуміли, що треба мінятися)) Один навчається, інший працює. А що робити. Як варіант, після досвіду та стажу в Квебеку, можна спробувати виїхати в Альберту за ПР, якщо таки знайти там таку саму роботу 🤷🏻♀
-
Ну, Манітоба як Квебек, теж трохи відрізняється. Ще й ображається на життя, роботу чи навчання в інших провінціях, одразу знімає 100 балів 🤷🏻♀ Саскачевану треба, щоб десь працювали за фахом за останні 10 років, це не мій варіант, а в чоловіка стаж невеликий - не набираємо балів. Альберта була б наш варіант, і стаж би вписався, але там більше експортна нафта, а мій чоловік експортує зернові культури)) Поки що не знайшли там роботу для grain inspector, агрономом на землі працювати треба ліцензія, та й стаж інший, з нуля буде йти 🤷🏻♀
-
А прикол в тому що у нас я працюю і не факт що встигну до 7 рівня без продовження перміта. Жінка буде знати на рівень 7 але я буду мати досвід.😂 я думаю такі трабли в багатьох хто родинами
-
Ну тут без 7го рівея франсе взагалі тухло
-
О не знав про паспорт.
-
Та, мабуть, вже мають. А ми дивимося, де робота для чоловіка є за спеціальністю, загалом це Квебек та Онтаріо 🤷🏻♀ До того ж, чоловік не українець, а та ж Манітоба наголошує, що пільгові умови ПР не по CUAET, а по паспорту. Я вагітна, тож з мене у найближчі півроку-рік користі для ПР небагато, хіба що французьку вже трохи знаю))
-
Спочатку пр потім дивитись сюди😂
-
🤣 збираються у Монреаль, шукали квартиру, де приймуть з котиком, якщо знаєте такі, усі будемо вдячні за інформацію 😇😺
-
Ого.. а що Ви робите в групі Монреаль 🫣з вініпегу., вас тут Багато? 😀 я просто хотіла запитати де ви робили страхування коту, бо маю собаню
-
Це дуже розумний хід, але на нього теж треба мати гроші 😼 В нас усі хроніки з вулиці (11 котів та 2 собаки), тому ми зі страховкою теж трохи "попали", щоправда, не в Монреалі ще (і теж маємо головний біль, як везти та утримувати, бо тварин більше ніж нас).
-
Ви же хотіли дешеві. Там сіно крутять )))
-
Кицька по трохи одужує, дякую! Що до старих захворювань, я після страхування пішов до ветлікаря і зробив повний чекап, відправив до страхової, і потім коли зробили перший клейм я відправив їм повторно цей чекап і летер оф експланейшен що киця була здорова ось вам вже канадські паперчики, і жодних питань не виникло.
-
Сподіваюся, у вашого котика вже все добре 🙏 Стосовно страхування це теж тільки секонд опіньон 🤷🏻♀ Я дивилася саме відео від монреальців, що їхня страховка була не дуже, тому від неї відмовилися. Ще залежить, чи то нові проблеми зі здоров'ям, чи якась хронь (її, зазвичай, не покривають). В будь-якому разі треба дуже уважно читати договір, де мають бути зазначені такі нюанси.
-
montreal.ca/en/how-to/get-cat-license