Український Монреаль
-
Гороскоп циганки на 30.09: ♈ Овен - сьогодні ідеальна сумісність з левами і вином ♉ Телець - сьогодні ідеальна сумісність з козерогами і плітками ♊ Близнюки - сьогодні ідеальна сумісність зі скорпіонами і прогулянками туди-сюди ♋ Рак - сьогодні ідеальна сумісність з тільцями і останніми теплими днями ♌ Лев - сьогодні ідеальна сумісність з рибами і бажанням залишитися вдома ♍ Діва - сьогодні ідеальна сумісність з овнами і вашими, історіями, які трапились за цей тиждень ♎ Терези - сьогодні ідеальна сумісність з водоліями і роботою, яку треба поєднувати з усім ♏ Скорпіон - сьогодні ідеальна сумісність з раками і інтригами ♐ Стрілець - сьогодні ідеальна сумісність з близнюками і емоційними гойдалками ♑ Козеріжка - сьогодні ідеальна сумісність з терезами і історіями, які б не трапилися, якби не вони ♒ Водолій - сьогодні ідеальна сумісність з дівами і додатковими витратами на них ♓ Риби - сьогодні ідеальна сумісність зі стрільцями і відпочинком п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
Дивлячись у якій сфері шукаєш роботу, мої знайомі раніше працювали и сфері продажів і вимушені були переїхати в Оттаву бо не знайшли роботу лише з англійкою, тільки франц потрібна
-
Якщо 4 години польоту, то це вже, нарешті, Домінікана? 🤔 З Днем народження! 💐😁
-
Дякую, перевіримо)
-
Дякую, буду шукати)
-
Ліжко дитяче та шафа. Кому треба звертатись у приват
-
Доброго дня шановні учасники групи Шукаю хто може допомогти з ремонтом ноутбука і компютера Може хтось володіє якоюсь інформацією буду вдячний за допомогу 🙏🙏🙏🙏
-
може, якщо морем.. авіа, звісно, дорожче..
-
Можливо комусь потрібен матрас квін? Новий, ніхто на ньому не спав. Може хтось знає новоприбулу сім‘ю якій потрібно. Район Ласаль самовивіз. Віддаю
-
Якщо ви вперше розраховуєтесь то подивіться чи активували ви її на сайті. Якщо вже декілька разів а тут бац і не працює то можливо вичерпали ліміт. Його теж наче через сайт можна подивитися. Якщо ні те ні інше то зверніться до червоного хреста. За підпис не пам'ятаю такого щоб він був взагалі
-
Добрий день підкажіть будь ласка у кого є досвід відкриття візи до США? Якщо можливо поділитеся будьласка досвідом?