Український Монреаль
-
Доброго ранку. Питання про пошук родини в Канаді. приблизно в 1930 році в Монреалі помер дідусь моєї вчительки з України. Вона б хотіла дізнатися що можливо про нього. Маєте хтось досвід з пошуком родичів тут? Є тут система, або якісь конкретні установи, де можна було б попитати?
-
Привіт народ ~з 15.10 в’їжджаю в свою першу студію 🥹 Тож зараз мені потрібно тупо все 😁 з миру по виделці так сказати )) Можливо у когось є речі які стоять без діла , посуд , стільці , столи і тп. Може знаєте де взяти матрац недорого Буду дуже дуже вдячна і щаслива прийняти в подарунок 😁 Та підкажіть де можна придбати подібне , щоб не за всі гроші світу (окрім маркетплейсу , з ним ми не друзі) . Дякую ! Всім гарного дня 🫶
-
Перше, що приходить на думку це церковні записи про смерть в греко-католицькій церкві. Це при умові, що він був прихожанином. Швидше за все записи тільки в паперовому варіанті. Треба йти і говорити
-
Добрий ранок , шукаю сусідку в 3-кімнатну квартиру , твоєю буде велика кімната з віконцем і шафою та великим ліжком. ( так в квартирі наявні пралка, сушка, холодильний, микрохвильовка і посудомийка, 2 балкони ) Доступна 13-15 числа 2 хвилини від метро Côte-des-Neiges 700+ комуналку і вайфай ділимо на 4х (з середини місяця виходить 350) У квартирі живуть я і молода пара моїх друзів , і кіт :) Нам важливо подружитися з новою сусідкою, щоб разом вечеряти, тусуватись і навіть гуляти , якшо захочешь☘️
-
Привіт)) Хто повертався з Європи назад в Монреаль, чи були якісь питання щодо : чому покидали Канаду? , т..д Дякую
-
Вам явно пощастило один з одним: Овен — Лев Телець — Скорпіон Близнюки — Терези Рак — Козеріг Лев — Овен Стрілець — Водолій Водолій — Телець Риби — Близнюки
-
Дякую, це відомо. Мені потрібна саме фраза, що по приїзду тобі надається медстрахування
-
Не можу Вам написати в особисті
-
У когось є посилання на сайт, де вказано, що українцям надається медстрахування по прильоту в Канаду? Буду вельми вдячна
-
Треба більше їсти😂
-
Вітаю! Власник будинку, де ми мешкаємо готовий запропонувати квартири. Для українців кредитна історія не є вимогою (хоча є плюсом), головне щоб люди були порядними, відповідальними та готовими до довгострокового контракту (12 міс). Помешкання у наявності 3 1/2 (1175 CAD/міс.); 4 1/2 (декілька, від 1300 до 1475). Будинок знаходиться на вулиці Sherbrooke, на межі районів Côte-des-Neiges та Westmount, декілька хвилин пішки від метро Vendome. Квартири не тісні та з високими стелями, здаються із плитою, холодильником. Пралка /сушилка у будівлі. Якщо для когось це може стати у нагоді, зверніться в особисті повідомлення.