Український Монреаль
-
Без калорій тільки вода і та не завжди😂
-
Типу без додаткового цукру і низьковуглеводне тісто(наскільки це можливо)
-
Я тебе ненавиджу. Поки сидів - жерти не хотілось😂
-
Гороскоп циганки на 12.10: ♈ Овен - стосунки - це коли ви по черзі готуєте їжу та прибираєте квартиру ♉ Телець - в стосунках одна людина несе пакети, а інша - несе відповідальність ♊ Близнюки - дуже зручно мати кілька особистостей, ви будь-якої миті можете сказати «це був не я» ♋ Рак - зараз ви можете полетіти лише кукухою, але навіть не полетіти, а поїхати на потязі ♌ Лев - як привернути вашу увагу - не звертати на вас увагу ♍ Діва - якби ви надсилали всі повідомлення, які пишете, у вас було б менше знайомих ♎ Терези - не треба вам бажати терпіння, ви нічого терпіти не збираєтесь ♏ Скорпіон - ви дуже любите робити подарунки, особливо собі, особливо без приводу, особливо завжди ♐ Стрілець - ви готові вийти із зони комфорту за умови, якщо вам запропонують зону комфортніше ♑ Козеріжка - бережіть людей, які терплять вас, поки у вас немає маніакальної фази ♒ Водолій - навіть такому сонечку як ви треба пити вітамін Д ♓ Риби - ви стрибаєте із крайності в крайність, тому що не можете усидіти на одному місці п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 12 жовтня. ✨ Ти впадеш, але зможеш піднятися. ♉️ Телець 12 жовтня. ✨ Ручки опускаються, нічого не хочеться. Рятуйте мене. ♊️ Близнюки 12 жовтня. ✨ Всі твої рішення будуть правильними. ♋️ Рак 12 жовтня. ✨ Ха-ха, готуйся до гіршого. ♌️ Лев 12 жовтня. ✨ Він підозріло на тебе дивиться. ♍️ Діва 12 жовтня. ✨ ЛЕГЕНДАРНИЙ ДЕНЬ. ♎️ Терези 12 жовтня. ✨ Твоєї радості не буде меж. ♏️ Скорпіон 12 жовтня. ✨ ЧАС БІЛОЇ СМУГИ ПОЧИНАЄТЬСЯ. ♐️ Стрілець 12 жовтня. ✨ Чекай «привіти» з минулого. ♑️ Козеріг 12 жовтня. ✨ У тебе дах їде, зупини його. ♒️ Водолій 12 жовтня. ✨ День хороший намічається, не підведи. ♓️ Риби 12 жовтня. ✨ Тебе сьогодні планують спокушати. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Там помінялось зараз оплачують 2000 годин що приблизно рік і 4 місяці
-
Доброго дня, в звʼязку з переїздом продаємо матрас , розмір - queen. В комплекті з наматрасником. Ціна - 300$
-
Також є плед - ціна 30$