Український Монреаль
-
Треба поштою відправляти в конверті
-
Гороскоп циганки на 16.10: ♈ Овен - такі часи, що зігрівають лише вино та дедлайни ♉ Телець - натхнення залежить від кількості поставлених одночасно перед вами задач ♊ Близнюки - звідки в людей є час знаходити собі коханців, коли ви не можете знайти навіть когось одного нормального? ♋ Рак - ви не настільки екстраверт, аби писати першим по роботі ♌ Лев - боже, дай сили, знайти сили в цей понеділок ♍ Діва - вас легко засмутити - достатньо попросити щось зробити ♎ Терези - хочеться знайти собі таку ідеальну пару, щоб пасувати один одному як пюрешка та котлетка ♏ Скорпіон - щось зробили, щось не зробили, кудись пішли, комусь подзвонили, когось проігнорили, поїли та й день пройшов ♐ Стрілець - ваш робочий графік з 9 та до нервового зриву (тобто до 10) ♑ Козеріжка - в людині має бути загадка, а не навчально-методичний посібник ♒ Водолій - туди-сюди і тепер знову 5 днів поспіль треба робити вигляд, що вам подобається працювати ♓ Риби - зараз такі часи, що зростає все, окрім зарплати п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 16 жовтня. ✨ Ніхто тобі не потрібний, зараз краще зайнятися успішною кар'єрою. ♉️ Телець 16 жовтня. ✨ Дайте людям другий шанс, навіть якщо вони цього не заслуговують. ♊️ Близнюки 16 жовтня. ✨ Якщо ти впав, то вставай і продовжуй шлях. ♋️ Рак 16 жовтня. ✨ Не привласнюй собі чужі заслуги. ♌️ Лев 16 жовтня. ✨ Ти надто часто прощаєш людям те, що прощати не можна. ♍️ Діва 16 жовтня. ✨ Приберися в своїй кімнаті, до тебе сьогодні прийдуть гості. ♎️ Терези 16 жовтня. ✨ Ти чого таким дивним став? ♏️ Скорпіон 16 жовтня. ✨ З деякими речами тобі сьогодні просто доведеться змиритися. ♐️ Стрілець 16 жовтня. ✨ Тримайся подалі від сумних людей, вони тобі все зіпсують. ♑️ Козеріг 16 жовтня. ✨ Тобі потрібно побути наодинці з самим собою. ♒️ Водолій 16 жовтня. ✨ У цей день все встане на свої місця. ♓️ Риби 16 жовтня. ✨ ТВОЄ ТЕРПІННЯ ЛОПАЄТЬСЯ. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Вітаю! Скажіть будь ласка, якщо перекладати диплом з універу про економічну освіту, хто це робив можливо на Україні, як і ким він має бути завірений??? Дякую за відповідь
-
Якби ж то
-
Не знаю, тому і питаю чи треба, можливо в майбутньому)
-
Дуже дякую за відповідь
-
Не думаю що вам знадобиться саме переклад, якщо міграція то можуть бути бальні програми і там дають бали за евалюацію освіти, але це треба через організації акредитовані в Квебек і там ваш універ має давати певну специфічну інформацію цим агенціям по запиту, саме переклад нічого не дасть.
-
Вони так говорять що і я не розумію я кажу їм що нам дозволяється навчатися в ворк перміті прописано
-
Їм просто потрібно напевно віза я так розумію а дозвіл на навчання в нас в ворк перміті прописано … просто вони трішки не розуміють 🫣
-
Добрий ранок ! Підкажіть будь ласка я склав обов'язковий медичний іспит що 90 днів з дня прибуття до Канади. Але я не хочу «відкривати» Work Permit, тому що працюю у сфері АйТі. Які мої дії після того, як я вийшов з лікарні, де мені щось потрібно кудись віднести і т.д. Які наступні кроки? Дякую.
-
Всім привіт. Щоб піти навчатися в коледж мені сказали потрібні документи як Ворк перміт та Сертифікат дю Квебек як мені ось цей сертифікат витягнути і де … потрібно зробити запит в імміграційній системі ? Хто може допомогти. Дякую.
-
CSAI запрошує на вебінар присвячений системі освіти Квебеку для учнів початкової школи та прийомних класів. У вас є запитання щодо шкільної системи в Квебеку? Ми запрошуємо вас приєднатися до нас, щоб отримати детальну інформацію щодо освіти ваших дітей. Марі-Жозе Лабонте, агент соціальної служби зі співпраці між школою та сім’єю іммігрантів, буде відповідальною особою, яка представлятиме та супроводжуватиме вас під час цього семінару. Вебінар - французькою мовою. Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/billets-le-systeme-scolaire-au-quebec-ecole-primaire-et-classe-daccueil-723602042187?aff=oddtdtcreator
-
Завтра відбудеться вебінар на тему - "Створення та оптимізація профілю LinkedIn" У першій частині семінару ви дізнаєтеся про найкращі практики супровідних листів, резюме та співбесід У другій частині ви дізнаєтеся про важливість вашого профілю LinkedIn та як ви можете почати розвивати свою мережу та просувати свою кар’єру в LinkedIn. Вебінар - англ мовою Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/billets-creation-et-optimisation-dun-profil-linkedin-729002725777?aff=oddtdtcreator