Український Монреаль
-
Валєра ж облизується
-
Фу! Як некультурно
-
дивлячись, які плани далі..
-
невже є шанс почути на тому кінці не індуса? 🤔
-
Леополіс по суботам співачка, шось всі казали шо там російська музика але я там скільки разів вже був - ні разу не почув
-
Доброго дня. Мне звуть Анна, я ще знаходжуся в Україні. Їду з двома дітьми (хлопчики 9 і 15 років) у листопаді цього року. Дуже б хотілося у провінцію Квебек. Важко зрозуміти поки, куди саме краще їхати, у місто Монреаль або у інше містечко. Де простіше зняти житло і чи дають соціальне на перший час? Де більш спокійна обстановка? Грошей вистачить тільки долетіти.О машині поки буду тільки мріяти, тому треба буде все робити пішки. Далі аеропорту йти поки нікуди. Можливо хтось вже пройшов цей шлях і може підказати? Можливо хтось шукає житло на дві сім'ї або знаходиться в такій же ситуації як і я? Я б із задоволенням і цей варіант роздивилася. Двом вже краще, ніж одному. Можливо у когось є можливість допомогти з житлом на перший час, або знаете хостфемелі, або роботою чи інформацією і це вже буде дуже добре. У планах почати вивчати мову, записати дітей до школи, жити, робити, здати іспити і отримати піар. Троих про себе: 1. Маю вищу освіту, спеціаліст у економічній сфері - бухгалтер за фахом. Закінчила Академію будівництва та архітектури. 2.Маю українські права. 3. Англійська мова на рівні ielts 3. 4. Французьської не знаю взагалі. 5. Працювала: у сфері будівництва економістом на підприємстві, була бухгалтером у оптовій фірмі, потім довгий час працювала менеджером із закупівель побутової техніки, організовувала бізнеси з різних направлень, зараз працюю головою правління у багатоквартирному будинку в Україні. Є диплом перукаря (це більш хоббі, але якщо треба то можу працювати). До любої роботи завжди ставлюся відповідально, комунікабельна та завжди відкрита до спілкування. Люблю займатися як паперовою та організаційною роботою, так і розвиватися у сфері будівництва (це мені цікаво: планування, дизайн, вивчення нових та пошук матеріалів, розрахунки вартості...). Завжди шукаю шляхи для вивчення чогось нового, удосконалення своїх навичок. 6. Не маю шкідливих звичок. Також в мене є питання до імміграційного консультанта/ адвоката на рахунок піару у провінції Квебек, можливо є у когось контакти або знає як це робиться? Буду вдячна за будь-яку інформацію.
-
♈️ Овен 17 жовтня. ✨ Вмикай режим егоїста, сьогодні можна. ♉️ Телець 17 жовтня. ✨ ААААААААААААААА, ТИ ВТЮРИВСЯ, РЯТУЙТЕСЬ! ♊️ Близнюки 17 жовтня. ✨ Не відкладай справи на завтра. ♋️ Рак 17 жовтня. ✨ Може над своїм стилем попрацюєш? ♌️ Лев 17 жовтня. ✨ Починається цікавий етап твого життя. ♍️ Діва 17 жовтня. ✨ Категорично забороняється сидіти вдома. Провітри своє миле личко. ♎️ Терези 17 жовтня. ✨ Ти не винен, це все вони. ♏️ Скорпіон 17 жовтня. ✨ Потребую вінішко і любові. ♐️ Стрілець 17 жовтня. ✨ Всі будуть проти, але ти продовжуй. ♑️ Козеріг 17 жовтня. ✨ Не витрачай час на токсичних людей. ♒️ Водолій 17 жовтня. ✨ Ти не вивозиш, потрібна допомога. ♓️ Риби 17 жовтня. ✨ Ти сам не знаєш, чого хочеш. Визначся. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Рейтинг знаків, схильних все ускладнювати: 1. Козеріг 2. Овен 3. Скорпіон 4. Телець 5. Близнюки 6. Терези 7. Рак 8. Діва 9. Лев 10. Водолій 11. Стрілець 12. Риби
-
Гороскоп циганки на 17.10: ♈ Овен - ви не любите самотність, тому ніколи не приходите на роботу першим ♉ Телець - бути вами – це написати комусь повідомлення, а потім не дивитися на телефон цілий день, щоб не знати, що вам відповіли ♊ Близнюки - після 25 років відсутність сил та апатія - це нормальний стан ♋ Рак - ви не ображаєтеся, просто в якийсь момент в кінці ваших речень з'являється крапка. ♌ Лев - не треба вам освідчуватися в коханні, у вас в цьому році не буде віконця, щоб розбити комусь серце ♍ Діва - ваш спектр емоцій складається з почуття тривоги та почуття голоду. на цьому все ♎ Терези - сон та гроші - от і весь секрети краси ♏ Скорпіон - більше за все в стосунках вам подобається їх закінчувати ♐ Стрілець - ви не можете працювати в команді, тому що там треба або пояснювати, або переробляти за іншими ♑ Козеріжка - секс без кохання, а може краще кохання без сексу?)) ♒ Водолій - у вас несумісність з вівторками, до речі, з рештою буднів теж ♓ Риби - памʼятаєте ви хотіли собі пригоди? так от, ви більше не хочете, можна якусь стабільність з постійним покращенням п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
на жаль, сьогодні путін не здох
-
🇺🇦Вiтаю шановнi Спiвгромадяни, дуже потрiбна ваша 🙏 порада 🇺🇦 Вже купили квитки на березень до Монреалю, але лiтак прилетить майже в 22.00 годинi, Чи не буде запiзно цей час ?, для того щоб встигнути отримати ворк пермiт i пiдiйти до нашого украïнського кiоску для новоприбулих, адже вiн лише до 23.00 години буде працювати? Чи не так? Питання в нас таке 🙏🇺🇦 Чи встигнемо в Монреальському аеропорту за годину i 30 хвилин отримати ворк пермiт, забрати валiзи i ще скористатися допомогою нашого украïнського кiоску? Чи нам прийдеться чекати з 23.00-ï години ночi😔в аеропорту аж до 15.00 години, поки знову зможе вiдкритися наш кiоск для новоприбулих?
-
🇺🇦Вiтаю шановнi Спiвгромадяни, дуже потрiбна ваша 🙏 порада 🇺🇦 Вже купили квитки на березень до Монреалю, але лiтак прилетить майже в 22.00 годинi, Чи не буде запiзно цей час ?, для того щоб встигнути отримати ворк пермiт i пiдiйти до нашого украïнського кiоску для новоприбулих, адже вiн лише до 23.00 години буде працювати? Чи не так? Питання в нас таке 🙏🇺🇦 Чи встигнемо в Монреальському аеропорту за годину i 30 хвилин отримати ворк пермiт, забрати валiзи i ще скористатися допомогою нашого украïнського кiоску? Чи нам прийдеться чекати з 23.00-ï години ночi😔в аеропорту аж до 15.00 години, поки знову зможе вiдкритися наш кiоск для новоприбулих?