Український Монреаль
-
Доброго дня) Пропоную послуги репетитора англійської мови. Заняття проходять в Зумі/Скайпі. Розмовна мова, підготовка до міжнародних іспитів CELPIP, IELTS, TOEFL, FCE, CAE та ін. Навчання проходить за запитом студента укр / англ мовою.🇺🇸 В Телеграм я надсилаю навчальні матеріали, аудіо-, відеоматеріали та все необхідне для ефективного навчання. Лексичні теми, які будемо проходити під час занять, щодо розмовної англ: співбесіда, пошук/оренда житла, в банку, у лікаря, в аптеці, у супермаркеті, в кафе/ресторані, у перукаря, шопінг, сучасна розмовна лексика і інші. Під час занять використовую інтерактивну дошку, тому всі матеріали, підручники будете бачити на своєму екрані. Відгуки на моїй сторінці в Інстаграм instagram.com/english_for_life_via_zoom?igshid=NTdlMDg3MTY=
-
Може комусь потрібно Пилосос Dayson (не включається)
-
Продається
-
Причина переїзду,якщо цікавить то думаю ліпше написати та поговорити з приводу ціни а влітку якось справимось👍
-
У понеділок, 23 жовтня, відбудеться вебінар англ мовою на тему: «Шкільна система в Квебеку / початкова школа та прийомний клас» Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/billets-le-systeme-scolaire-au-quebec-ecole-primaire-et-classe-daccueil-723964576537
-
Доброї ночі, скажіть будь ласка можливо хто знає де є ремонт телефонів( терміново потрібно)
-
Я з тим же питанням стикнувся пару місяців тому.. глянув на місцеві сервіси, на, вибачте, криворуких пакистанців в тих сервісах, і взяв у оператора новий Google Pixel 7 з нульовим платежем. Гляньте на сайті вашого оператора.. ціни наприклад у Фідо від 25CAD на місяць за якийсь Самсунг S21.. максимальна ціна за самі нові моделі айфонів 50-60$ на місяць..
-
саме так.. ви в курсі, я бачу..