Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український Монреаль

Український Монреаль

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
240.9k Posts 7.6k Posters 384.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Шукаєте свій сектор і дивитесь
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    longueuil.quebec/fr/encombrants
    1 Reply Last reply
    0
  • t5562714366T Offline
    t5562714366T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Добрий вечір, підкажіть будь ласка, хто продовжував дитині візитор рекорд за програмою (cuaet). Якщо у мене не виходить, чи можу я кудись звернутися. Наперед дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t131550213T Offline
    t131550213T Offline
    Юрий
    wrote on last edited by
    Звертайтеся в CSAI - безкоштовно. Але якщо маєте зайві гроші, скажімо доларів 850-1000, то до іміграційних адвокатів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman Andrieiev
    wrote on last edited by
    500$ у Vladika
    1 Reply Last reply
    0
  • t131550213T Offline
    t131550213T Offline
    Юрий
    wrote on last edited by
    подешевшало )) Давайте трішки нагадаю про прямий обов'язок організацій типу CSAI. Їх основна мета і сенс існування полягає в тому, аби допомагати з різноманітними речами: формами, заявками, розясненнями, тощо. Навіть податкові клініки, які фор фрі допомагають розбиратися з податк. грамотністю, всі вони фінансуються урядом. Спеціально виділяються конкретні серйзоні бюджети на те, щоб допомагати новоприбулим. Це якраз всі люди, які в Канаді менше 5 років. Тобто просити їх допомагати це норма і це часто набагато швидше і в 10-100 раз дешевше чим на ринку. Проте зловживати ними це не ок. А так їм величезна подяка за те що вони роблятя
    1 Reply Last reply
    0
  • t949520268T Offline
    t949520268T Offline
    Yuliya
    wrote on last edited by
    Сорі, тоді фото
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Не дружня група
    1 Reply Last reply
    0
  • t949520268T Offline
    t949520268T Offline
    Yuliya
    wrote on last edited by
    Знайшла в ФБ, тільки погляньте яка краса, Олю, чи Ви є в нашому чатику?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hardcore
    wrote on last edited by
    Вони мене навіть прийняти не хотіли. Реєструвався на сайті. Передзвонили і м'яко кажучи послали. Хоча просився на рандеву
    1 Reply Last reply
    0
  • t131550213T Offline
    t131550213T Offline
    Юрий
    wrote on last edited by
    Мабуть не вистачає людей. В 2022 вони і так найняли ще 20 людей, збільшившим команду в півтора раза. Як варіант, напроситися туди волонтером. Тоді точно приймуть і вислухають ))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hardcore
    wrote on last edited by
    А спочатку я просив у неї рандеву й його не отрамав
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hardcore
    wrote on last edited by
    Як раз ні. Дівчина в трубку запитала які питання мене бентежать. Відповівши на перше друге не хотіла слухати і сказала що в неї перерва і скинула. Весь дзвінок тривав 4хв. Питання: нащо було дзвонити, коли могла це зробити через годину перерви. Навіть пізніше, мені не принципово.
    1 Reply Last reply
    0
  • t131550213T Offline
    t131550213T Offline
    Юрий
    wrote on last edited by
    Співчуваю. Мабуть збільшене фінансування від уряду майже в 2 рази затьмарило очі )) А якщо без іронії, напишіть Lida Aghasi
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hardcore
    wrote on last edited by
    Мій знайомий весь лютий місяць не зміг додзвонитися туди, до свого закріпленого працівника. не підіймає слухавку і не передзвонила. Дивні люди там працюють
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    ♈️ Овен 25 жовтня. ✨ Нескінченно можна дивитися на воду, вогонь і твої спроби зайнятись навчанням. ♉️ Телець 25 жовтня. ✨ Здається, єдиний дієвий спосіб економії грошей для тебе — це спати якомога більше. ♊️ Близнюки 25 жовтня. ✨ Близнюки — серйозні люди. З ними краще не жартувати. ♋️ Рак 25 жовтня. ✨ От би ти так своє майбутнє планував, як плануєш чого б зжерти. ♌️ Лев 25 жовтня. ✨ Покажіть хто зможе мене витримати. Він точно існує? ♍️ Діва 25 жовтня. ✨ Чи то я тупий, чи то світ такий... ♎️ Терези 25 жовтня. ✨ ДЕ ІНСТРУКЦІЯ ЯК ЖИТИ ЦЕ ЖИТТЯ?! ♏️ Скорпіон 25 жовтня. ✨ Проведи день зі своїм улюбленим диваном і чашкою чаю. ♐️ Стрілець 25 жовтня. ✨ Ти і ковдра просто створені одне для одного. ♑️ Козеріг 25 жовтня. ✨ У таку погоду рятують тільки обнімашки. ♒️ Водолій 25 жовтня. ✨ Хочеться знайти роботу мрії, але моя мрія — не працювати. ♓️ Риби 25 жовтня. ✨ Життя прекрасне. Не моє, звичайно, але все ж. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Гороскоп циганки на 25.10: ♈ Овен - якщо психологи - найкращі друзі, то чому вони спілкуються з вами лише за гроші? ♉ Телець - бути прискіпливим до деталей - це ваш тягар, з яким вам (і клієнтам) доводиться працювати ♊ Близнюки - ніщо так не бадьорить, як кринжовий спогад 10-річної давності ♋ Рак - найцікавіші історії починаються після фрази «а чому б і ні?» ♌ Лев - дедлайн на вчора - це ваша зона комфорту ♍ Діва - ви наче щодня починаєте нове життя не з чистого аркуша, а з туалетного паперу Обухів ♎ Терези - зазвичай, реальні 5 хвилин і ті 5 хвилин, через які ви обіцяєте «ща, все буде» - це різні речі ♏ Скорпіон - ви б з радістю все встигали, але ви встигаєте без радощів та зі скандалами ♐ Стрілець - навіть американські гірки менш нагадують американські гірки, ніж ваші стосунки ♑ Козеріжка - ваша ідеальна відпустка: вас ніхто не чіпає, а ви забуваєте, як виглядає ваш телефон ♒ Водолій - чому серотонін може дозволити собі впасти в сплячку, а ви - ні? ♓ Риби - ваше життя як сучасне мистецтво: пляма, пляма, лінія, знову пляма п.с. русский военный корабль, иди нахуй
    1 Reply Last reply
    0
  • t5661779785T Offline
    t5661779785T Offline
    Viktoriia Viktoriia
    wrote on last edited by
    Привіт. Можливо хтось підкаже,як відновити медичне страхування і як довго чекати,якщо виїхав більше ніж на 3 тижні? Бо першого разу мені оформили у готелі страхування,і прийшли картки на мене та дітей досить швидко
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Игорь
    wrote on last edited by
    Доброго дня, порадьте школу французськов мови, будь ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • t5791134758T Offline
    t5791134758T Offline
    Екатерина Белоусова
    wrote on last edited by
    ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ🔥 БЕЗКОШТОВНИЙ марафон з носієм мови з Англії! Лексі (носій мови з Англії) пів року працювала над програмою, яка дозволить вам зламати мовний бар’єр усього за 1 тиждень! Це унікальна можливість, бо протягом цілого тижня у вас буде змога спілкуватись з носієм мови, отримувати уроки від мене та Лексі + знаходитись в оточенні інших замотивованих учнів, що не дозволить вам зупинитися🔥 Проводиться цей марафон вперше та востаннє разом. Тому встигніть приєднатися! Старт 26 жовтня. Реєстрація за посиланням enjoyenglish.com.ua/english/reg01?utm_source=facebook&utm_medium=english&utm_campaign=reg01&utm_content=live&utm_term=ua Побачимось, see you!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags