Український Монреаль
-
У кого знаки таємно закохані? Овен: Рак Телець: Стрілець Близнюки: Козеріг Рак: Водолій Лев: Скорпіон Діва: Близнюки Терези: Риби Скорпіон: в себе Стрілець: Лев Козеріг: Терези Водолій: Овен Риби: не може вибрати між Тельцем і Дівою
-
♈️ Овен 26 жовтня. ✨ Не бійся розпочинати нові стосунки. ♉️ Телець 26 жовтня. ✨ Ти любиш перемагати, але для початку потрібно перемогти ковдру і встати. ♊️ Близнюки 26 жовтня. ✨ Я б з радістю був би приємною людиною, але мені за це не платять. ♋️ Рак 26 жовтня. ✨ Мене не виправити, не старайтесь. ♌️ Лев 26 жовтня. ✨ Mood: напитися і закохатися. ♍️ Діва 26 жовтня. ✨ Хочеться прокинутися щасливим. ♎️ Терези 26 жовтня. ✨ Стосунки не для тебе, вибач. ♏️ Скорпіон 26 жовтня. ✨ Все вийде, ти ж лапочка. ♐️ Стрілець 26 жовтня. ✨ Не скаржся хоча б день, зможеш? ♑️ Козеріг 26 жовтня. ✨ Всі хочуть сховатися і втекти від тебе. ♒️ Водолій 26 жовтня. ✨ Намічається складненький вибір. ♓️ Риби 26 жовтня. ✨ Все піде не за твоїм планом. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Одну терезу знаю 😎 Хто водолій?
-
❤️#1
-
Сдаеться в суб-вренду, термIново, апартамент у Кот Сент Люк за 700$ на мIсяць. СвIтло, отоплення, Wi-fi включено. Шукаю на жIнку або чоловIка пIсля 40 рокIв без шкIдливих звичек на 6 мIсяцiв або бIльше. Звертатися на телефон: 438-877-5966. До Макса
-
Чекала по 3 тижні. Але привозили додому.
-
Всім добрий ранок Український Салон “BERRY” чекає вас на процедури ; Стрижки чоловічі борода Маникюр педикюр Корекція брів Перманент Нарощування вій Фарбування різної складності Кератин ботокс Нарощування волосся З роботами Можете ознайомитися на сторінці в посиланні 🫶 www.instagram.com/reel/Cy0ntHJOSJm/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== До зустрічі ✌🏼 Гарного дня 💕
-
Анастасия рекламу хтось погодив?
-
Добрий ранок, також цікавить така інформація, буду вельми вдячна якщо поділитесь ☺️
-
Вже краще алібаба або аліекспрес. Віш пів року доставка іде..
-
Замовляла на Joom чохол для телефону, прийшов менше ніж за 3 неділі в поштовий ящик
-
Замовляла і Алі і шейн Йшло близько 2 неділь
-
Маркетплейс, групи в фейсбуці
-
Підскажіть через які сайти краще шукати житло в Монреалі планую приїхати 2 листопада і за 2 тижня безкоштовного знайти