Український Монреаль
-
Тільки Юкон або Північно-Західні территорії, тільки хардкор
-
Воно ніби так, але як тільки війна стане на паузу, ця опція біженства може перестати існувати. Я знаю людей, які в 2014 році встигли в серпні отримати біженство в Швеції, а як тільки підписали Мінськ опція біженства перестала існувати. Тому думаєм про це зараз
-
Наскільки я знаю, якщо подається на біженство і вам цей статус не схвалюють, вас депортують негайно.
-
В мене поки що нема знайомих із успішними кейсами із Онтаріо чи Квебеку. Ось ми вже рік тут офіційно працюємо, діти в школі та садочку. Але без французької я так розумію ніяк, а щоб її вивчити до потр рівня - то треба сидіти дома рік і тільки мову вчити
-
Немає сенсу порівнювати Швецію та Канаду. Програми захисту абсолютно різні. Якщо потрібна соціалка треба їхати не до Канади. Якщо Ви працюєте, думаю вже буде складно подаватися. Бо там навіть на роботу є обмеження, і на пересування, і на кредити, тощо.
-
Щодо подачі на ПР сенс зараз переживати. В усіх українців WP до 25 року. Потім півмільйона буде без документів? Думаю, як зробили полегшену програму для родичів, придумають і для тих у кого немає. Просто всі такі патріоти, що ще не закінчились документи, а всі бояться повернутись.
-
ага і відправляти додому на донбас