Український Монреаль
-
Так, бачила. Тільки не знайшла там можливості записатися в Оттаву. Тільки два міста пропонує. Хто букав час в консульство в Оттаву, підкажіть як вам це вдалося?
-
Тоді не знаю
-
Мені зробили розпичатку і дали на руки за перших три місяці. А зараз нема нічого. І моєї електронної адреси у них немає
-
Так. Вам мабуть у електронному вигляді видають
-
Доброго вечора. Може хтось хто працює знає. Довідки про доходи коли видаються на руки. Повинні видаватися кожних дві неділі чи раз у місяць? Бо за перших три місяці мені розпичатку зробили і пройшло вже чотири місяці після того і нічого. Просила три рази у шефа і нічого, він просто мовчить. На роботу коли мене брали ніякого договору не підписували, але зарплата на картку . Чи це нормально?
-
А які можуть бути варіанти, коли запитую , то шеф просто мовчить
-
Шановні, хочу вам влаштувати маленький, невеличкий…крихітний сюрприз від імені спільноти та наших медіа партнерів і одного партнера якого не назву тому що дізнаємося що за сюрприз. Тому чекайте оголошення про наступну здибанку.
-
Дякую всім
-
Така ж помилка може летіти пр оформленні фед допомоги якщо перміт чи візітор рекорд не внесені. Було таке у малого
-
І на WP він теж вказаний
-
Має бути в кабінеті IRCC
-
Це не перміт, це номер заявки на візу