Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український Монреаль

Український Монреаль

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
240.9k Posts 7.6k Posters 373.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1093581441T Offline
    t1093581441T Offline
    Yurii Chernenko
    wrote on last edited by
    В пошуках кімнати або студії, хтось має пропозиції? Дякую!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t387155087T Offline
    t387155087T Offline
    Наnna Vi
    wrote on last edited by
    Можу показати фотку своєї бабусі. Скажеш, чи тобі підходить. Але хз що там по якості
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Men crypto
    wrote on last edited by
    Потрібні Зварювальники Локація CHAMBLY (Quebec), біля Монреаля Допоможемо з житлом Можна без знання мови Зарплата від 25-26$ MIG сталь, вміння читати схеми Пишіть повідомлення: 4383374767 надсилайте своі резюме :[email protected] Для зручності вказуйте в темі листа вакансію. Та слідкуйте за оновленнями на нашій сторінці www.facebook.com/profile.php?id=100084820283091
    1 Reply Last reply
    0
  • t562963522T Offline
    t562963522T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Доброго ранку. Підкажіть будь ласка, жінка з України збирається летіти Cuet. Термін придатності паспорта має до 1.07.2025, відповідно і WP мають в аеропорту видати до цієї дати. Щоб продовжити термін придатності WP у Канаді, необхідно подати зміну термінів до березня 2024 року. Чи зможуть у Канаді за такого терміну придатності паспорта продовжити WP на більш тривалий термін? Що краще зробити в цій ситуації, в Україні отримати другий паспорт із новим терміном придатності (не знаю чи роблять другий паспорт в Україні, якщо ще старий паспорт із терміном придатності 1,5 року) чи тут із Канади подаватись на новий паспорт? і чи продовжать WP більш тривалий термін, маючи поки що паспорт до 1.01.2025? Тут, розумію, що до березня не встигне зробити і отримати новий паспорт і податися на продовження до березня 2024 року. А знаходиться в Канаді вона може лише на підставі WP. Підкажіть, як вчинити, щоб менше потім було проблем у Канаді з документами?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    Не продовжать в старий. Хай робить другий паспорт, в Україні можна мати 2 паспорти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t562963522T Offline
    t562963522T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Дуже вдячна за відповідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    Приходите і так і кажете, хочу другий, маю право.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    так видає
    1 Reply Last reply
    0
  • t562963522T Offline
    t562963522T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Дякую. Паспортний стіл видає ще один паспорт, якщо строк дії старого ще 1,5 роки?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yulia Milosta
    wrote on last edited by
    Ця інформація є на сайті. Я вже скидала лінк. Можна продовжити на три роки. Я подавала на продовження вп сина через закінчення дії паспорту. продовжили не до терміну закінчення мого ворк перміту, а на три роки
    1 Reply Last reply
    0
  • t131550213T Offline
    t131550213T Offline
    Юрий
    wrote on last edited by
    Не хочу вас лякати, але привиди дійсно існують. Особливо в Монреалі, в старій частині міста. І активізуються вони якраз на Хеловін. І на жаль в першу чергу йдуть до тих, хто проти них. Мені дуже шкода, що вам доведеться це пережити. Я вам співчуваю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yulia Milosta
    wrote on last edited by
    Справа не в тому який за рахунком хелоуін, мені це просто нецікаво. А в Монреалі так, перший рік
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Гороскоп циганки на 29.10: ♈ Овен - якщо ви сьогодні приємна людина, то це через те, що у вас вихідний ♉ Телець - нехай проблеми та незгоди не роблять вам в житті погоди ♊ Близнюки - а можна сьогодні щось для задоволення, а не як завжди? ♋ Рак - працювати та дружити треба з різними людьми ♌ Лев - ваше лібідо - це спонсор всіх ваших пригод ♍ Діва - сьогодні так: де лягли, там і робоче місце ♎ Терези - багатозадачність – це всіх ігнорувати, але бути в курсі усіх подій ♏ Скорпіон - навіщо спілкуватися з людьми поза межами роботи, якщо вам і так достатньо? ♐ Стрілець - ранок може починатися з приємних новин, якщо ви прокидатиметеся в паралельній реальності ♑ Козеріжка - як швидко набратися енергії та сил? сон та відпочинок не пропонувати ♒ Водолій - ви були інтровертом до того, як це стало мейнстримом ♓ Риби - життя - це коли постійно щось трапляється, а ви це намагаєтеся вирішити з мінімальними затратами п.с. русский военный корабль, иди нахуй
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    ♈️ Овен 29 жовтня. ✨ Намагайся уникати перевтоми, бережи сили. ♉️ Телець 29 жовтня. ✨ Гірше бути не може, хоча... ♊️ Близнюки 29 жовтня. ✨ Хороший день для тебе лапочки. ♋️ Рак 29 жовтня. ✨ Тобі терміново потрібна мотивація, знайдеш? ♌️ Лев 29 жовтня. ✨ Натяки безсилі. Кажи прямо. ♍️ Діва 29 жовтня. ✨ Час зустрітися, випити, помиритися. ♎️ Терези 29 жовтня. ✨ Очікується +1 в рядах прихильників! ♏️ Скорпіон 29 жовтня. ✨ Не сумнівайся, ти точно найкращий. ♐️ Стрілець 29 жовтня. ✨ ЧАС БІЛОЇ СМУГИ НАСТАВ. ♑️ Козеріг 29 жовтня. ✨ Тобі нахабно вішають лапшу на вуха. ♒️ Водолій 29 жовтня. ✨ Не чекай нічого, а дій. ♓️ Риби 29 жовтня. ✨ Ха-ха, готуйся до гіршого. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вал
    wrote on last edited by
    Ви в якому році приіхали? В цьому? Це перший хелллувін у вас?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yulia Milosta
    wrote on last edited by
    Я вважаю що це занадто бо це виставляється на загал, не в будинку. Я наприклад такого бачити не хочу бо не вважаю це святом і в це не вірю, але ж це таке, якщо законом не забороняється то правил країни я змінить не можу. Це так, думки вслух бо було питання хто що думає
    1 Reply Last reply
    0
  • t611693471T Offline
    t611693471T Offline
    Nataly
    wrote on last edited by
    в мене така ж ситуація! але є надія, що війна до 2025 року закінчиться!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вал
    wrote on last edited by
    Та в тому, бо тут інше відношення до хеллоуіна
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Venus