Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український Монреаль

Український Монреаль

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
240.9k Posts 7.6k Posters 385.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1590939410T Offline
    t1590939410T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Я б його не радила, якщо чесно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max Yurchenko
    wrote on last edited by
    Де шукали путівку?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1590939410T Offline
    t1590939410T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Залагало 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Щось пішло не так
    1 Reply Last reply
    0
  • t1590939410T Offline
    t1590939410T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Знаю хорошу клініку з хорошим сумлінним доктором, але говорити треба на англ, я б навіть з вами сходила, якщо дуже потрібно. Але грузина цього я б не рекомендувала
    1 Reply Last reply
    0
  • t363097709T Offline
    t363097709T Offline
    Darina🤍
    wrote on last edited by
    Якщо маєте машину, раджу відвідати Val David, година від Мтл Ми були влітку, просто нереальне містечко😍 багато кафешок, галерея, в суботу вранці базар (місцеві виробники)😁 багато локальних магазинів. Там поруч ще є Sainte Agathe, хвилин 20-30 іхати, там красивенне озеро і теж багато класних закладів. Ну і недалеко ще Mont Tremblant. Ми були влітку на лонг вікенд, нам ну дуже сподобалось, ніби десь в Європі) взимку там має бути Санта вілледж, здається Жили в ось цьому старенькому будиночку прямо над водоспадом. коротше супер автентично і саме тоді ми відчули Квебек ) abnb.me/crs6xPBFpEb
    1 Reply Last reply
    0
  • t5429735457T Offline
    t5429735457T Offline
    Nataliia🦋
    wrote on last edited by
    Мені треба знати , які точно треба прививки і тд, щоб з котиком поїхати до європи, в інтернеті все не однозначно, але контакти лишити можна))
    1 Reply Last reply
    0
  • t1590939410T Offline
    t1590939410T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Після кастрації мого пса в клініці я подзвонила «грузину» так як у пса все розпухло і я почала панікувати. Він мені по телефону сказав»переводите мені гроші на карту і я вас проконсультую". Ми звiсно не погодилися і зв'язалися з ветеринаром, який оперував пса. Він сказав, що це нормальна реакція після кастрації. Тобто "грузин" хотів 150$ здерти з людини в паніці просто що б сказати, що це норма. Але вам вирішувати, звертатися до нього чи ні
    1 Reply Last reply
    0
  • t1590939410T Offline
    t1590939410T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Ця клініка відмінна. І сервіс і ціни 💯
    1 Reply Last reply
    0
  • t1590939410T Offline
    t1590939410T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    З цих питань до мене 😅 Griffes in Town (438) 375-6844 g.co/kgs/ZutFg7 Ми нашого хвостика лікуємо тільки тут
    1 Reply Last reply
    0
  • t5429735457T Offline
    t5429735457T Offline
    Nataliia🦋
    wrote on last edited by
    Супер, близько біля нас Дуже вам дякую 💕 Можливо тут нас нормально проконсультують
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вал
    wrote on last edited by
    Хз. Він переіхав. Тому більше до нього ходити не буду. Він просто поруч був зі мною. І якщо нема іншоі альтернативи з рос/укр мови то тому і порадив
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olegovna
    wrote on last edited by
    дуже гарно дякую вам велике 🥰
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Гороскоп циганки на 03.11: ♈ Овен - можете вже видаляти зі свого резюме стресостійкість. це вже не актуально ♉ Телець - якщо вам не подобається людина - ви інтроверт, якщо вам подобається людина, то ви ще більший інтроверт ♊ Близнюки - фінансова подушка безпеки? ні, дякую. ви волієте все витратити за секунду ♋ Рак - зарядка, кава, сніданок, істерика - це ваші ранкові ритуали ♌ Лев - якщо вашу другу половинку не влаштовує, що ви багато працюєте, то якшо шо, то це вас теж не влаштовує ♍ Діва - а можна вже нічого не змінювати? можна вже хоч до чогось звикнути? ♎ Терези - бути вами - це працювати на одній роботі, але за трьох ♏ Скорпіон - всі стосунки закінчуються тим, що хтось опиняється у чорному списку ♐ Стрілець - не ходіть сьогодні на побачення, поживіть для себе ♑ Козеріжка - яка робота над стосунками? у вас два вихідних на тиждень, в кращому випадку ♒ Водолій - мати вільний час - це щось на багатому ♓ Риби - чому ви уникаєте робити хуйню, а інші ні? п.с. русский военный корабль, иди нахуй
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    ♈️ Овен 3 листопада. ✨ Чому волосся випрямити можна, а мою спину — ні? ♉️ Телець 3 листопада. ✨ Я не кажу, що ти погана людина, але якби ти був парою, то був би першою. ♊️ Близнюки 3 листопада. ✨ Ну, не можна ж подобатися всім підряд, потрібно когось і дратувати для різноманітності. ♋️ Рак 3 листопада. ✨ Здається, єдиний дієвий спосіб економії грошей для тебе — це спати якомога більше. ♌️ Лев 3 листопада. ✨ ЗАБЕРІТЬ МЕНЕ, Я ЗГОДЕН НА ВСЕ. ♍️ Діва 3 листопада. ✨ Якась тухла осінь, нічого не хочеться. ♎️ Терези 3 листопада. ✨ — По пивку? — По пивку! ♏️ Скорпіон 3 листопада. ✨ Може тобі в цінителів вина податися? ♐️ Стрілець 3 листопада. ✨ Знову накосячиш, доведеться вибачатися. ♑️ Козеріг 3 листопада. ✨ Не бреши сьогодні, тебе спіймають і покарають. ♒️ Водолій 3 листопада. ✨ Будь сьогодні лапочкою, тобі це йде. ♓️ Риби 3 листопада. ✨ Запасися таблетками, нерви можуть підвести. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    - альо. - альо, шо тре? - я їм гречку з молоком. - га? - я їм гречку з молоком. - а, добре. смачного тоди. - дєкую. всьо, не годен їм більше говорити. тримай сє. - але ж сам їс задзвонив, курвий ти сину. - всьо, не маю чєсу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Seaman
    wrote on last edited by
    Доброго ранку. Підкажіть як оформити проїзні на дорослих та дитину в Монреалі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Venus
    wrote on last edited by
    Гречка з молоком 🤤🤤🤤
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Timej Szilard
    wrote on last edited by
    В чинний правопис внесли незначні зміни. До неістот тепер належать: назви рослин ; назви природних явищ ; назви предметів, створених людиною та одесити.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Timej Szilard
    wrote on last edited by
    Доброго ранку всім! :)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.