Український Монреаль
-
тоді був, здається, ISSN.. 😁
-
🚗 Безпечна покупка авто в Канаді CANADA | CUAET 🇺🇦🇨🇦 ✅ Готуйте свої запитання=) 🎬 НЕ ПРОПУСТІТЬ 🌐 www.youtube.com/watch?v=syCM_20lLcw 📱 Telegram: t.me/UA_Canada_Cuaet ‼️ Теми для обговорення: 👇 🔹Чи можна взяти авто в кредит коли тільки приїхав в Канаду? Що для цього потрібно? 🔸Як обрати дилера для роботи. Всі працюють однаково? 🔹Лізинг та фінансування авто, в чому різниця та як це працює? 🔸Відповіді на запитання 🎙 Доповідач - консультант з продажу авто Мартишко Анастасія (компанія Myers Ottawa Nissan) . ⏳ Підключайся до ефіру: 📟 Дата 12 листопада 2023 року ⏰ Час міста Торонто - 12-00. 📟 Дата 12 листопада 2023 року ⏰ Час в місті Київ - 19-00.
-
на жаль, сьогодні путін не здох
-
не люблю фізику і математику, але підручники, за якими вчились мої батьки, рука не піднялась викинути.. на порядок кращі.. те ж саме стосується підручників, за якими дітей навчають зараз.. просто для дебілів.. facepalm..
-
навіть китайців обійшли.. це рівень! а що то за ZZ Team? 🤨
-
Я знаю що таке преподи фізики в україні. Коли мені в 2013 читали курс під чудовою назвою «вакуумна електроніка»
-
це, скоріше, заслуги студентів, ніж вузів, в яких вони навчаються.. як кажуть, "нє блаґодаря, а вопрєкі.."
-
там викладачам по 80-90 років.. вони нічого іншого не бачили навіть.. а нові підручники пишуться так: береться старий класичний, перефразовується, і видається під своїм ім'ям. При цьому зростає кількість помилок і знижується доступність сприйняття..
-
Підкажіть у мене закінчилася віза влітку я тільки зробив новий паспорт як подаватись на нову візу? Дякую. Workpemit дійсний.
-
я цитую автора повідомлення.. )))
-
ага, але у МІТ з усього світу студенти, і їх інтенсивно готують до таких речей. Наші фізики - дуже круті. Іще коли сама навчалася, мої друзі з радіофізу розповідали як іноземні компанії дають завдання щось створити, і потім купують домашні роботи наших студентів за шалені гроші (при цьому не всі студенти навіть знають про це), а потім ганяються за ними, особливо американці (там не стільки сильна освіта, скільки налагоджена система переманювання мізків з усього світу).
-
Джапаніз Тейст по 26С$ пропонує.. BLACK FRIDAY 25% OFF int.japanesetaste.com/products/nestle-nescafe-dolce-gusto-capsules-flat-white-coffee-16-pods?region=int&country=ca&gclid=Cj0KCQiAo7KqBhDhARIsAKhZ4ujWjUbxuEf3uwOmf8OimgrzQia0VHyRRFYv_v2yKtScE9ALrYOkYpgaApcLEALw_wcB
-
може, з Осаки таки буду швидше? глобалізація, мать її..
-
Любив я у вухо ті лампи крім аудіофільства😂
-
нажаль.. це веархауз у Осаці.. 🇯🇵