Український Монреаль
-
Господи, ну чи є хоть один чат в тому задрипаному Монреалі який всю інфу подасть мені сам????
-
Всім доброго дня,отримав напрямок від лікаря на обстеження … Як мені швидше всього записатися( можливо онлайн )? порадьте будь ласка,чи варіант 1 йти В госпіталь з напрямком?
-
811 дзвоніть. Пояснюєте ситуацію. Це лінія медсестер і вони вже мають шукати. Якщо вузький спец то можн бути довго
-
Якщо до речі напрямок вже від лікаря, то лікар і мав пояснити що робити. Якщо певні аналізи, clicsanté сайт, там шукаєте клініки і бронюєте. вони начебто всі приймають за направленням, але є безкоштовно і платно (друге звичайно швидше) і в кожної клініки свої вимоги, дивіться уважно (можуть наприклад приймати тільки своїх пацієнтів). Якщо направлення на іншого лікаря, вузькоспеціалізованого, то зазвичай сам же лікар який це призначив розсилає заявки і потім як тільки десь зʼявляється вільний слот і хтось готовий вас взяти, вам подзвонять і запропонують час (можете дійсно чекати декілька місяців) Так було в мене принаймні. Якщо вам ніц не сказали, можете подзвонити на 811, вам або щось підшукають, або розʼяснять те що я описав вище
-
В моїй групі громадяни Сірії з PR , вони його отримують зразу по прильоту , в аеропорту . На 10 років - бамс . Нічого поганого у їх бік , тільки чомусь наши пашуть , вчаться , допомогають що сили своїм , хто в Україні залишився . А сірійці сплять на уроках , говорять що стрес , холодно їм .
-
🚗 КОНФЕРЕНЦІЯ В ЕФІРІ Безпечна покупка авто в Канаді CANADA | CUAET 🇺🇦🇨🇦 🎬 ПОСИЛАННЯ 🌐 www.youtube.com/watch?v=syCM_20lLcw
-
Та ні , то я до того , що вони отримають допомогу фінансову , і з PR сидять . Не працюють бо говорять , що морально не готові . І все гаразд . А наші сруться у чаті , що Канада жебракувати буде , якщо українцям по 3 тис дасть виплат . Багато хто з нас з грошима приїхав і зразу працюють . Так що нормас .
-
Так само в мене на роботі хлопець має pr , не розмовляючи французькою навіть
-
Немає
-
❗️Привіт! Палаюча пропозиція ♨️ Є 2 білети сьогодні на виставку ВанГог на 18.00 дорослий і дитячий, 27$ за білет. Брали по сімейному тарифу , але не всі можуть піти. Якщо комусь цікаво, скину подробиці.
-
Bonjour á tous. J'habite à Montreal ( ne pas loin d'Ochelaga). Je suis á la recherche d'emploi. Je vais regarder toutes les prépositions. Je parle moyen français. Mon anglais est plus mieux que français. Hello everyone. I reside in Montreal (not far from Ochelaga) I am looking for a job. My French is intermediate and English is much better. I will regard all the prepositions. Привіт всім. Я живу в Монреалі ( не далеко району Ochelaga) Шукаю роботу. Французьку знаю на середньому рівні. Англійську знаю на багато краще. Розгляну всі пропозиції.
-
Saint Laurent 😂
-
Немає, нажаль