Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український Монреаль

Український Монреаль

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
240.9k Posts 7.6k Posters 375.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t224480551T Offline
    t224480551T Offline
    ⏳Karim Baltazar⌛️
    wrote on last edited by
    Не читай. З тих, хто пише, мало людей що власноруч роблять податки. В цій провінції теж можна жити
    1 Reply Last reply
    0
  • t6199735543T Offline
    t6199735543T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Привіт
    1 Reply Last reply
    0
  • t5257852664T Offline
    t5257852664T Offline
    Sophia Avery
    wrote on last edited by
    Привіт, я Софія, я живу в Канаді. якщо вас цікавить неповний/повний робочий день, надішліть мені пряме повідомлення. Мені потрібні працівники
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    19 листопада ♈ Овен - головне знайти того з ким вам не подобаються однакові речі ♉ Телець - вам не потрібна теорія, вам потрібна практика ♊ Близнюки - бути вами - це поєднувати прокрастинацію та перфекціонізм одночасно ♋ Рак - бути дорослим – це використовувати інших, коли вони думають, що вони використовують вас ♌ Лев - хочеться сказати всім дякую за розуміння, але вас не розуміють ♍ Діва - бережіть себе та своє ментальне здоров'я ♎ Терези - припускатися помилок - дуже весело, але дуже енерговитратно ♏ Скорпіон - закохувати в себе - ваша улюблена частина дня ♐ Стрілець - короткий курс щасливого життя: лежати/їсти/іноді вставати ♑ Козеріг - робіть, що хочете, крім усього того, що першим спало на думку ♒ Водолій - оточіть себе не токсичними людьми, все. більше побажань немає ♓ Риби - у відносинах головне однакові смаки на вино та музику
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Гороскоп циганки на 19.11: ♈ Овен - ви сьогодні не відкриваєте соцмережі. дякую за розуміння ♉ Телець - прийшов час генерального прибирання в голові ♊ Близнюки - це не важкий період, це ваше життя ♋ Рак - ви відкриті до пропозицій, заради яких не треба вставати з ліжка ♌ Лев - неділя – святий день. але сьогодні можна і згрішити, що там з обжерливістю? ♍ Діва - ви не аб'юзер, ви просто вимогливі ♎ Терези - ваша улюблена традиція – у неділю лежати під ковдрою. мовчки ♏ Скорпіон - плани на день: 1. прокинутися; 2. охуїти ♐ Стрілець - якщо вчасно видалити діалог, то можна зробити вигляд, що нічого і не було ♑ Козеріжка - головне - знайти своїх і відїбатися від інших ♒ Водолій - ситуація: вашому психологу вже теж потрібен психолог ♓ Риби - як створити дома затишок: приготувати котлети п.с. русский военный корабль, иди нахуй
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    ♈️ Овен 19 листопада. ✨ Все життя кайф, а ти в зав'язці. ♉️ Телець 19 листопада. ✨ Ти знову найкрутіший на районі! Продовжуй в тому ж дусі, котику. ♊️ Близнюки 19 листопада. ✨ Припини ображатися на правду, інакше тобі можуть почати брехати. ♋️ Рак 19 листопада. ✨ Тобі явно не вистачає позитивного мислення. ♌️ Лев 19 листопада. ✨ Думай заздалегідь, інакше можеш потрапити в незручну ситуацію. ♍️ Діва 19 листопада. ✨ Всі пісні рамштайн про тебе. Особливо ду хаст. ♎️ Терези 19 листопада. ✨ Ну, вистачить все відкладати на завтра. Тебе точно скоро покарають. ♏️ Скорпіон 19 листопада. ✨ З твоєю головою можна в губернатори. ♐️ Стрілець 19 листопада. ✨ Сьогодні нарешті на твоїй вулиці буде свято. ♑️ Козеріг 19 листопада. ✨ МУДАКОМ В ТВОЄМУ ЖИТТІ ЗАПАХЛО. ♒️ Водолій 19 листопада. ✨ Ти довіряєш тим, кому довіряти не можна. ♓️ Риби 19 листопада. ✨ ПИТИ ЧИ НЕ ПИТИ? ЄДИНЕ ПИТАННЯ СЬОГОДНІ. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Знаки, які приховують емоції: 1 місце — Терези 2 місце — Овен 3 місце — Стрілець 4 місце — Лев 5 місце — Близнюки 6 місце — Скорпіон 7 місце — Діва
    1 Reply Last reply
    0
  • t973276824T Offline
    t973276824T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Привіт всим, прошу у всих допомоги у пошуку квартири в Монреалі, у вівторок (14.11) у нас з чоловіком згоріла квартира на Вердані, спалахнула квартира під нами і ми опинились в епіцентрі жаху, вийти з під‘їзду будо вже неможливо, загинув наш улюблений кіт, ми добу знаходились у лікарні під кисневими масками. Наразі ми у тимчасовому притулку і повинні знайти житло якнайшвидше, шукаємо Вердан/Лассаль/Уестмаунт - 4 1/5 до 1250$ ( у лютому приїде моя мама з України тому нас буде троє). Хто знає якусь інформацію за житло будь-ласка поділіться🙏 Ми з чоловіком працюємо в стомат.клініці Картьє на Вердані,у нас багато пацієнтів українців і я думаю багато хто може нас впізнати ,ми допомагаємо з записом і перекладом (Альона та Амін). Ми не просимо одягу чи щось наживне, тільки пошук квартири 🙏 Прикладу фото і відео квартири до і після щоб ви не думали що це обман або щось таке, ми у розпачі і звернутись про допомогу немає куди окрім як до небайдужих людей.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вал
    wrote on last edited by
    Питання було не про найманого ж. Ось в чому нюанс
    1 Reply Last reply
    0
  • t611693471T Offline
    t611693471T Offline
    Nataly
    wrote on last edited by
    теоретично так. а насправді ПП нічого не платять, бо всі витрати дорівнюють доходам. але якщо в тебе є найманий співробітник, податок за нього сплачується одразу. тому найманому працівникові взагалі немає сенсу перейматися податками. більше того, ті хто кажуть, що платити наприкінці року після декларації: чи це найманому працівникові потрібно в один день із кишені витягти дві-три місячні зарплати? саме тому найманим особам сплачують податки одразу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Ьа й ц стереотип що селф емплой не платять. Платять хоч і менше. В мене знайомий має десь 25% після всіх списань
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Корпи можуть списати ще більше. Але якби всі корпорації були неприбуткові з цим би вже щось зробили
    1 Reply Last reply
    0
  • t781147542T Offline
    t781147542T Offline
    Юлия Музычук
    wrote on last edited by
    Привіт, підкажіть може хтось замовляв повітряні кульки на день народження. Напишіть де замовляли?
    1 Reply Last reply
    0
  • t973276824T Offline
    t973276824T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Страховки не було нажаль, нам віддадуть лише за половину місця що ми не дожили там і за останній місяць, меблі речі і життя кота ніхто не відшкодує.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вал
    wrote on last edited by
    А страховка в вас була? Що вони кажуть?
    1 Reply Last reply
    0
  • t973276824T Offline
    t973276824T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Зараз йде розслідування, сусідів навіть вдома не було (вони так кажуть), можливо це була проводка,причину пожежі не розголошують поки що…
    1 Reply Last reply
    0
  • t704481962T Offline
    t704481962T Offline
    алин ты чо
    wrote on last edited by
    А сусіди знизу не хочуть відшкодувати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Younes Manal
    wrote on last edited by
    Expert party. Центральний базар, або marché central
    1 Reply Last reply
    0
  • t1855540181T Offline
    t1855540181T Offline
    Margo Blam
    wrote on last edited by
    Добрий день! Написала цьому хлопцю. Він відповів, що взагалі не волонтер і цім не займається... В мене таке враження, що мою інформацію просто ігноруєте!!!! Я прошу у вас дати мені якісь майданчики, де я можу розмістити інформацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nata Lia
    wrote on last edited by
    ❗❗❗❗❗❗ Привіт💙💛 Мене звати Наталя. Я та дві мої донечки Дарина та Мілана прилітаємо з України до Quebec city 27 листопада. Прошу допомогти інформацією. - Чи надається безкоштовне житло українцям на перші дні перебування? Кому можна написати і попередньо узгодити це питання.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags