Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український Монреаль

Український Монреаль

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
240.9k Posts 7.6k Posters 376.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t494923924T Offline
    t494923924T Offline
    ❣️Svetlana❣️
    wrote on last edited by
    Привіт Хтось замовляв тут, поділіться вашим досвідом, як пройшло все В мене щось не дуже.. Прийшов лист, що товар повертається до них і т.д
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Ну якщо треба він подзвонить минулому роботодавцю. Для держ органів використовують пейроли
    1 Reply Last reply
    0
  • t684036138T Offline
    t684036138T Offline
    Софик
    wrote on last edited by
    Хто знає як тут в них без трудових книжок , коли на нову роботу влаштовуватися просто казати де працював до цього чи можна від роботодавця запросити якісь документи підтверджуючі ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t363097709T Offline
    t363097709T Offline
    Darina🤍
    wrote on last edited by
    Дівулі, продаю взуття) Розмір 37. Абсолютно нові, не підійшов розмір. 60 $ за дві пари
    1 Reply Last reply
    0
  • t6209572799T Offline
    t6209572799T Offline
    Tural Jan
    wrote on last edited by
    Добрий вечір .хто знає додаток на подобі бла бла кар напишіть в особисте .дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Men crypto
    wrote on last edited by
    ☄️ Хто має право податися на Federal Skilled Trades Program (Express Entry)). Вимоги🇨🇦 ✅ Мінімальні вимоги: ▪️Досвід роботи за фахом (skilled trades work experience) ▪️Пропозиція про роботу або кваліфікаційний сертифікат (job offer or certificate of qualification) ▪️Мовні вимоги (language ability) ✅ Досвід роботи по Skilled Trades ▪️мати принаймні 2 роки досвіду роботи повний робочий день (або стільки ж досвіду роботи неповний робочий день) у кваліфікованій професії протягом 5 років до подання заявки ▪️відповідати вимогам до роботи для цієї кваліфікованої професії, як зазначено в (NOC) ▪️довести, що ви виконували обов’язки, зазначені в головній відомості професійної характеристики в NOC, в т.ч всі основні обов'язки. ✔️ Кваліфіковані групи NOC ➡️ Знайдіть код NOC вакансії ▪️Група 72: офіцери та контролери технічних професій і транспорту за винятком підгрупи 726, транспортних офіцерів і контролерів ▪️Група 73: загальні професії ▪️Група 82: керівники природних ресурсів, сільського господарства та суміжного виробництва ▪️Група 83: професії, пов’язані з природними ресурсами та пов’язане з ними виробництво ▪️Група 92: інспектори з обробки, виробництва та комунальних послуг, а також оператори та контролери комунальних послуг ▪️Група 93: оператори центрального управління та обробки, а також складальники та інспектори зі складання літаків, за винятком підгрупи 932, складальники та інспектори зі складання літаків ▪️Підгрупа: 6320, кухарі, м'ясники та пекарі ▪️62200: кухарі ‼️ Ви повинні довести, що обов'язки, які ви виконували на своїй посаді, схожі за описом із відповідною професією в NOC. Якщо ви не доведете, що ваш досвід відповідає опису професії в NOC, ваша імміграційна заява не буде прийнята. ✅ Пропозиція про роботу або кваліфікаційний сертифікат Ви повинні мати: ▪️дійсна пропозиція роботи на повну зайнятість на загальний період не менше 1 року або ▪️сертифікат кваліфікації у вашій кваліфікованій професії, виданий канадським провінційним, територіальним або федеральним органом влади ✔️ Кваліфікаційний сертифікат підтверджує, що ви кваліфіковані для роботи в певній кваліфікованій професії в Канаді та що ви склали атестаційний іспит та відповідаєте всім вимогам для здійснення професійної діяльності в провінції чи території, яка видала вам сертифікат ✔️ Цей сертифікат видає провінційний або територіальний орган, який керує торгівлею в їхній провінції чи території , або федеральний орган влади: Щоб дізнатися більше про проходження оцінювання по провінціям: ▪️Альберта ▪️Британська Колумбія ▪️Манітоба ▪️Нью-Брансвік ▪️Ньюфаундленд і Лабрадор ▪️Північно-Західні території ▪️Нова Шотландія ▪️Нунавут ▪️Онтаріо ▪️Острів Принца Едуарда ▪️Саскачеван ▪️Юкон ✅ Мовні вимоги (language ability) ▪️пройти затверджені мовні тести ▪️ отримати мінімальний бал, необхідний для всіх 4 здібностей 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 Telegram канал Канади 🇨🇦 : t.me/UA_Canada_Cuaet 📱Telegram чати міст Канади 🇨🇦 : linktr.ee/ua_canada
    1 Reply Last reply
    0
  • t330086298T Offline
    t330086298T Offline
    Li Za
    wrote on last edited by
    Як і обіцяла трохи детальніше за туристичну візу до США : Сайт для подачі (і більш детальної інформації) ceac.state.gov/genniv/ www.youtube.com/watch?v=qECUDeLfhRQ Раджу переглянути відео-інструкцію. Все заповнюється англійською мовою. Якщо вас цікавить туризм , то тип візи В1- В2.Відповідати потрібно чесно, по суті ті ж питання, що були на візу до Канади. Не забудьте зробити відповідну за параметрами фотографію.Перевірка фотографії tsg.phototool.state.gov/photo Наприкінці обов'язково збережіть свою форму ДС 160.Вона вам буде потрібна на інтерв'ю. www.youtube.com/watch?v=aVF1vDDN7Ko ais.usvisa-info.com/en-ca/niv сайт запису на інтерв'ю
    1 Reply Last reply
    0
  • t581627622T Offline
    t581627622T Offline
    Ліза Видриган
    wrote on last edited by
    А якщо знайомих немає, то де можна знайти перелік чи ознайомитися з якою-небудь інформацією щодо сімейного лікаря в Монреалі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Там раніше кидали лінк на вейтліст. Через нього пишетесь
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Наступного разу так і поспілкуймося😂😂😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Соу клоуз😂😂😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    А майже було😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t581627622T Offline
    t581627622T Offline
    Ліза Видриган
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5526492328T Offline
    t5526492328T Offline
    Juliya
    wrote on last edited by
    Всім доброго вечора) Скоро опублікую святкове Різдвяне меню👍 зберігайте собі в галерею. Смачного!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    А як виглядає вибір секондарі скул? Я так розумію вона не прив'язана до місця проживання? Екзамени якісь здавати треба? Які?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1053855260T Offline
    t1053855260T Offline
    Ириша Сали ❤️
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! Шукаю роботу Може хтось знає перевірені контакти людей, які влаштовують на склади,  на упаковку  різного роду  товарів , розкладку товару в магазині? Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Angry Cat
    wrote on last edited by
    як знайдете, напишіть і мені, будь ласка🫶🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t5526492328T Offline
    t5526492328T Offline
    Juliya
    wrote on last edited by
    😄👍 точно
    1 Reply Last reply
    0
  • t677172659T Offline
    t677172659T Offline
    Azzd
    wrote on last edited by
    Заповнюючи анкету на PR, не можу зрозуміти, вони кажуть, що потрібно вказати всі кошти за кордоном і в Канаді та все майно, і обов'язково потрібно підтвердити все документами, У мене є квартира і машина в Україні, але документів на квартиру і на машину немає з собою. Виходить, якщо я їх зазначу, я не зможу їх підтвердити документами. А якщо я їх не зазначу, то я не можу підписати документ, там обов'язковий підпис, в якому зазначено, що я вказав усе, що в мене є в Канаді та за кордоном. Я так розумію, що це питання, щоб ти вказав усю готівку в Канаді, щоб показати, що у тебе вистачає грошей для подачі на PR. Вірно?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6199735543T Offline
    t6199735543T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Їда🗿
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.