Український Монреаль
-
Bonjour! Привіз із собою конверт із копією диплома, підготовлений за правилами WES, відправляв його вже тут. Сьогодні надіслали відповідь, оцінили мій диплом як магістра, грошей це мені, звичайно, не додало в кишені, але почуття власної важливості додало! )) Так що хтось сюди їхатиме, можете сміливо везти з собою конверт з копією диплома, але підготуйте як належить. Ще, що стосується Квебеку, сьогодні дізнався в службі CSAI, що якщо ти привіз із собою дипломи, їх можна віднести консульство, там на копії поставлять консульські печатки, на обігу конверта теж, і їх можна відправляти на еволюацію квебецькими плавилами, тут є своя служба евалюації , і це також буде підтвердженням вашого рівня освіти. Достатньо не посольства, а консульства, а українське консульство має бути в Монреалі. Ну, це якщо комусь це взагалі потрібне.
-
ну я вам написав в повідомленні , вам треба просто виїхати на певний час за квебек потім вернутись, ви їм маєте показати що ви пробували але там наприклад несподоьалось, квебек в частині канади це не окрема країна пр всюди один, просто різні програми
-
виїдете на місяць - дав в онтаріо потім заїдете назад і все , я на рахунок цього говорив з юристами , там в кінці всеодно одна і так пр картка, ви можете взагалі і не виїжджати вас ніхто невижене, просто коли прийдеться поновлювати пр або робити паспорт вас спитають чому ви так і невиіждажили
-
www.youtube.com/watch?v=PtqzVG6ktiU Онлайн трансляція єміграційного адвоката в Квебеці!!!
-
Краще відос глянути, зараз