Український Монреаль
-
Привіт! Терміново шукаю роботу в Монреалі. Мені 19 років, спілкуюся англійською та французською (цього тижня завершую четвертий (останній) рівень francisation). Влітку дистанційно завершила коледж в Києві за спеціальністю «Компʼютерні науки». Наразі шукаю роботу офіціанткою в закладах або assistant in the kitchen. Влітку підробляла офіціанткою в кафе, тож маю невеликий досвід. Можливо тут хтось працює в сфері обслуговування і шукають людей, буду дуже вдячна за інформацію!!
-
Добрий вечір шановні! Потрібно передати книги з України до Монреалю. Хто їде, планує їхати або їдуть ваші друзі та знайомі та можуть взяти одну, дві або більше книг буду дуже вдячний! Книги оплачені знаходяться у Києві, можу вислати на адресу в Україні. Допоможіть наповнювати українську бібліотеку в Монреалі. Дякую усім. За розповсюдження вдячний! Пишіть, дзвоніть 5145539983 Сергій.
-
Може крще пошукати стажування в айті?
-
⌛️Історія початку і далеко не кінця=) проекту UA CANADA на телеканалі "Ранок Вдома" 🎬 ПОСИЛАННЯ 🌐 www.youtube.com/watch?v=mB2zCSPOxh0 ✅ UA CANADA - соціально-інформаційний проект, яки об'єднав спільноти🇺🇦 різних міст, таких як: ◾️ Оттава; ◾️ Калгарі; ◾️ Монреаль; ◾️ Едмонтон; ◾️ Торонто; ◾️ Вінніпег; ◾️ Ванкувер; ◾️ Реджайна; ◾️ міста Атлантичних провінцій. ⚡️ Команда UA CANADA. хоче подякувати телеканалу "Ранок Вдома" та висловити подяку всім спільнотам які долучилися та долучаються до даного проету, який надає інформаційну підтримку українцям в Канаді🇨🇦 Миі в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати міст Канади | YouTube |Instagram
-
Англе, франсе і коледж компʼбтер. Сайнс і праця офіціанткою… оо
-
Доброго вечора, підскажіть, хто відправляв речі з України в Канаду, якими сервісами користувались, як довго їхало і скільки це все коштувало?
-
Дякую
-
Укр пошта, 3 тижні. Коробка до 10 кг, до 3 тис грн. Точну суму вже не пам'ятаю.
-
www.instagram.com/p/C0KB8l5LG1J/?igshid=N2ViNmM2MDRjNw==
-
шукаю кімнату !!!
-
Теж цікаво? Отримали відповідь!?
-
Я буквально завтра йду, але в мене не з акне, просто родимка велика і хочу перевірити Загалом шлях до дерматолога йде через сімейного лікаря, а в частному порядку напевно можно і без