Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український Монреаль

Український Монреаль

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
240.9k Posts 7.6k Posters 374.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    📸 Подивіться цей допис у Facebook www.facebook.com/share/4CLyk8S3dc33yxuE/?mibextid=9l3rBW
    1 Reply Last reply
    0
  • t5676456372T Offline
    t5676456372T Offline
    Ivan Droniak
    wrote on last edited by
    Здається що роботодавець звільнений від отримання довідки оцінки праці (LMIA) якщо працівник знає французьку на Б2 (7 розмовний) Думаю що за 3 роки можна і вивчити мову.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5676456372T Offline
    t5676456372T Offline
    Ivan Droniak
    wrote on last edited by
    Хз, мені шеф сказав в суші барі що йому взагалі не складно зробити закритий дозвіл на роботу, бо я вже говорив стосовно моєї ситуації, та що наврядчи я зможу податись на ПР до закінчення строку дії КУАЕТ, тому питав за це його, і тепер мені треба консультації з справжнім консультантом міграційним, для уточнення деяких деталей, а не цих псевдоблохерів які все знають, а самі сидять в Україні 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Саша
    wrote on last edited by
    Ребят, всім привіт, тут є ті хто оформлював провінційні виплати?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5661779785T Offline
    t5661779785T Offline
    Viktoriia Viktoriia
    wrote on last edited by
    Тут багато таких
    1 Reply Last reply
    0
  • t554418707T Offline
    t554418707T Offline
    Viktor Tolstopiat
    wrote on last edited by
    www.instagram.com/reel/C0UOdroI6rm/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Саша
    wrote on last edited by
    Ось
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Саша
    wrote on last edited by
    Так готель, але чиє ім'я
    1 Reply Last reply
    0
  • t5661779785T Offline
    t5661779785T Offline
    Viktoriia Viktoriia
    wrote on last edited by
    Я давно оформлювала,то взагалі тоді вказувала готель і все ок було Зараз не знаю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Саша
    wrote on last edited by
    Ну от питання в чому, я живу у друга і не прописаний, але мені потрібно їх оформити, що мені писати в графі там де хазяїн і чи впливає це взагалі на одобрення чи це просто мейлова адреса?
    1 Reply Last reply
    0
  • t349289557T Offline
    t349289557T Offline
    Oleksandr Kozynets (Musician)
    wrote on last edited by
    Хто може із Києва в Торонто передати валізу - напишіть свої пропозиції до цієї людини будь ласка: @GorbenkoSlava
    1 Reply Last reply
    0
  • t5661779785T Offline
    t5661779785T Offline
    Viktoriia Viktoriia
    wrote on last edited by
    Я не заповнювала ті графи
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Гороскоп циганки на 05.12: ♈ Овен - хочеться піти на підвищення кваліфікації, щоб бути приємною людиною, але чи треба? ♉ Телець - тупі люди не дратують, а мотивують ♊ Близнюки - ви завжди пробуєте щось нове, бо постійно щось пробуєте, а воно не те ♋ Рак - де взяти гроші на подарунки собі на новий рік? ♌ Лев - всі: навіщо ускладнювати собі життя? ви: а чому б і ні? ♍ Діва - а є якийсь лайфхак, шоб зробити життя більш-менш стабільним? ♎ Терези - через три понеділка, новий рік і знову нічого не зміниться ♏ Скорпіон - хочеться повернутися в часи, коли ви ще не народилися і не було всього цього ♐ Стрілець - поїхати взимку в Буковель чи купити квартиру? ♑ Козеріжка - поки є сили - працюйте, бо вони можуть зникнути в будь-яку мить ♒ Водолій - постійно потрібно щось робити, щоб тішити своє Его ♓ Риби - стан сьогодні як у машини 1990 року: не бита, не фарбована і без пробігу п.с. русский военный корабль, иди нахуй
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    5 грудня ♈ Овен - якщо чесно, то вам ніхто не подобається, але це хоча б чесно ♉ Телець - ви не звикли бути приємною людиною два дні поспіль ♊ Близнюки - спонсор вашого спокою – пасивна агресія ♋ Рак - треба ретельніше вибирати з ким проводити час (і як) ♌ Лев - приймати інших людей такими, якими вони є, ви можете тільки після прийняття заспокійливого ♍ Діва - вчора ви поводилися добре, але це не точно ♎ Терези - ваш лід можна розтопити, просто ніхто ще не пробував ♏ Скорпіон - коли підете до психолога, намагайтеся обговорювати не тільки чому ви краще за всіх ♐ Стрілець - сьогодні опинитися в центрі уваги легше, ніж бути адекватною людиною ♑ Козеріг - часи змінюються, а ваше бажання все контролювати – ні ♒ Водолій - для балансу треба знайти собі когось із більш-менш здоровою нервовою системою ♓ Риби - неможливо бути добрим для всіх, але для всіх і не треба
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    ♈️ Овен 5 грудня. ✨ Підкати до Тельця, сьогодні величезні шанси. ♉️ Телець 5 грудня. ✨ Здається, тебе хочуть запросити в Буковель. ♊️ Близнюки 5 грудня. ✨ Надійшла інформація, що сьогодні потрібно щось красиво бахнути в компанії друзів. ♋️ Рак 5 грудня. ✨ Світ обертається навколо того, як ти посміхаєшся. Тому не переставай, люди хочуть жити. ♌️ Лев 5 грудня. ✨ Космос вірить, що ти — обраний для великих алкогольних справ. ♍️ Діва 5 грудня. ✨ Зірки радять тобі сісти на алкодієту. ♎️ Терези 5 грудня. ✨ Обережно. Наступна зупинка «Розслабончик». ♏️ Скорпіон 5 грудня. ✨ Цей день пахне недосипом. ♐️ Стрілець 5 грудня. ✨ Не можна переставати бути ідеальним. Інакше на кого рівнятися іншим? ♑️ Козеріг 5 грудня. ✨ Ти скоро станеш майстром спорту з лежання. ♒️ Водолій 5 грудня. ✨ А що, якщо ти — ідеальна людина, а інші не розуміють як жити?! ♓️ Риби 5 грудня. ✨ Тобі необхідно зробити зупиночку в своєму потоці думок. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Хто тебе таємно ненавидить? Овен — Стрілець Телець — Близнюки Близнюки — Скорпіон Рак — Лев Лев — Терези Діва — Рак Терези — Козеріг Скорпіон — Овен Стрілець — Водолій Козеріг — Телець Водолій — Риби Риби — Діва
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Щасливчики тижня: Телець Близнюки Лев Діва Козеріг Водолій Решта: запасіться терпінням 🙌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natka ната
    wrote on last edited by
    Я вчора передивдялася запис зустрічі з Натальою Дзерою,вона говорила про варіанти продовження і що іх є багато, одним словом треба звертатися до неї
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    X
    wrote on last edited by
    Добридень, шановні. Планую приїхати до Монреалю 24-25 грудня по КУАЕТ. Скажіть, чи варто? Встигну оформити папери, відкрити рахунок і щось орендувати? Чи вже сидіти ровно і їхати після новорічних свят?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natka ната
    wrote on last edited by
    Вам треба всюди писати нуті де цифли і прочерк де плата тобто нічого не отримує і нічого не маєте нічого не платите
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags