Український Монреаль
-
📸 Подивіться цей допис у Facebook www.facebook.com/share/4CLyk8S3dc33yxuE/?mibextid=9l3rBW
-
Здається що роботодавець звільнений від отримання довідки оцінки праці (LMIA) якщо працівник знає французьку на Б2 (7 розмовний) Думаю що за 3 роки можна і вивчити мову.
-
Хз, мені шеф сказав в суші барі що йому взагалі не складно зробити закритий дозвіл на роботу, бо я вже говорив стосовно моєї ситуації, та що наврядчи я зможу податись на ПР до закінчення строку дії КУАЕТ, тому питав за це його, і тепер мені треба консультації з справжнім консультантом міграційним, для уточнення деяких деталей, а не цих псевдоблохерів які все знають, а самі сидять в Україні 😂
-
Тут багато таких
-
www.instagram.com/reel/C0UOdroI6rm/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Я давно оформлювала,то взагалі тоді вказувала готель і все ок було Зараз не знаю
-
Хто може із Києва в Торонто передати валізу - напишіть свої пропозиції до цієї людини будь ласка: @GorbenkoSlava
-
Я не заповнювала ті графи
-
Гороскоп циганки на 05.12: ♈ Овен - хочеться піти на підвищення кваліфікації, щоб бути приємною людиною, але чи треба? ♉ Телець - тупі люди не дратують, а мотивують ♊ Близнюки - ви завжди пробуєте щось нове, бо постійно щось пробуєте, а воно не те ♋ Рак - де взяти гроші на подарунки собі на новий рік? ♌ Лев - всі: навіщо ускладнювати собі життя? ви: а чому б і ні? ♍ Діва - а є якийсь лайфхак, шоб зробити життя більш-менш стабільним? ♎ Терези - через три понеділка, новий рік і знову нічого не зміниться ♏ Скорпіон - хочеться повернутися в часи, коли ви ще не народилися і не було всього цього ♐ Стрілець - поїхати взимку в Буковель чи купити квартиру? ♑ Козеріжка - поки є сили - працюйте, бо вони можуть зникнути в будь-яку мить ♒ Водолій - постійно потрібно щось робити, щоб тішити своє Его ♓ Риби - стан сьогодні як у машини 1990 року: не бита, не фарбована і без пробігу п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
5 грудня ♈ Овен - якщо чесно, то вам ніхто не подобається, але це хоча б чесно ♉ Телець - ви не звикли бути приємною людиною два дні поспіль ♊ Близнюки - спонсор вашого спокою – пасивна агресія ♋ Рак - треба ретельніше вибирати з ким проводити час (і як) ♌ Лев - приймати інших людей такими, якими вони є, ви можете тільки після прийняття заспокійливого ♍ Діва - вчора ви поводилися добре, але це не точно ♎ Терези - ваш лід можна розтопити, просто ніхто ще не пробував ♏ Скорпіон - коли підете до психолога, намагайтеся обговорювати не тільки чому ви краще за всіх ♐ Стрілець - сьогодні опинитися в центрі уваги легше, ніж бути адекватною людиною ♑ Козеріг - часи змінюються, а ваше бажання все контролювати – ні ♒ Водолій - для балансу треба знайти собі когось із більш-менш здоровою нервовою системою ♓ Риби - неможливо бути добрим для всіх, але для всіх і не треба
-
♈️ Овен 5 грудня. ✨ Підкати до Тельця, сьогодні величезні шанси. ♉️ Телець 5 грудня. ✨ Здається, тебе хочуть запросити в Буковель. ♊️ Близнюки 5 грудня. ✨ Надійшла інформація, що сьогодні потрібно щось красиво бахнути в компанії друзів. ♋️ Рак 5 грудня. ✨ Світ обертається навколо того, як ти посміхаєшся. Тому не переставай, люди хочуть жити. ♌️ Лев 5 грудня. ✨ Космос вірить, що ти — обраний для великих алкогольних справ. ♍️ Діва 5 грудня. ✨ Зірки радять тобі сісти на алкодієту. ♎️ Терези 5 грудня. ✨ Обережно. Наступна зупинка «Розслабончик». ♏️ Скорпіон 5 грудня. ✨ Цей день пахне недосипом. ♐️ Стрілець 5 грудня. ✨ Не можна переставати бути ідеальним. Інакше на кого рівнятися іншим? ♑️ Козеріг 5 грудня. ✨ Ти скоро станеш майстром спорту з лежання. ♒️ Водолій 5 грудня. ✨ А що, якщо ти — ідеальна людина, а інші не розуміють як жити?! ♓️ Риби 5 грудня. ✨ Тобі необхідно зробити зупиночку в своєму потоці думок. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Хто тебе таємно ненавидить? Овен — Стрілець Телець — Близнюки Близнюки — Скорпіон Рак — Лев Лев — Терези Діва — Рак Терези — Козеріг Скорпіон — Овен Стрілець — Водолій Козеріг — Телець Водолій — Риби Риби — Діва
-
Щасливчики тижня: Телець Близнюки Лев Діва Козеріг Водолій Решта: запасіться терпінням 🙌
-
Я вчора передивдялася запис зустрічі з Натальою Дзерою,вона говорила про варіанти продовження і що іх є багато, одним словом треба звертатися до неї
-
Вам треба всюди писати нуті де цифли і прочерк де плата тобто нічого не отримує і нічого не маєте нічого не платите