Український Монреаль
-
Привіт! Хтось був вже в Монреалі на ковзанах? Де класні, гарні ковзанки?
-
Могу составить компанию
-
куди саме в Атлантику, якщо не секрет.. вони всі такі.. своєрідні.. )))
-
читайте поміж строк.. нагадує єврейський анекдот про ребе і селян з кібуцу: у мене було ще стільки прекрасних ідей.. тільки ребе ідеї так просто озвучував, а консультант за ваші гроші, втрачаючи ваш час і можливості..
-
Запрошую вас на уроки французької мови від досвідченого репетитора з 6-річним стажем з сертифікацією DALF C2! 🇫🇷 🔍 Що я пропоную: ✅ Навчання побутової французької мови ✅ Підготовка до іспитів DELF, DALF, TCF ✅ Індивідуальний підхід до кожного учня ✅ Практичний досвід і знання, отримані від професіонала 👨🏫 Я тут, щоб допомогти вам зробити французьку легкою та захоплюючою! 📆 Гнучкий графік занять, доступні офлайн формати індивідуальні та групові. 🇫🇷 Зробіть крок до вивчення французької мови зараз!
-
Всім доброго дня!🌿 Якщо Ви в пошуках репетитора з математики, української мови, англійської, німецької, підготовки до НМТ - пишіть в особисті повідомлення!📚 Також є заняття з програмування!💻 Пробний урок - безкоштовний!🦋
-
♈️ Овен 6 грудня. ✨ Очікуються любовні трикутники. ♉️ Телець 6 грудня. ✨ Сьогодні тебе чекає подарунок від близької людини. ♊️ Близнюки 6 грудня. ✨ Люди кажуть, що це карма. «За що, йобвашу мать, я ж нічого не робив!», — говориш ти. ♋️ Рак 6 грудня. ✨ Невже люди реально не розуміють, що ти просто пупсик, без якого складно уявити життя? ♌️ Лев 6 грудня. ✨ Класний день, щоб прокачати свої навички в алкогольному сп'янінні. ♍️ Діва 6 грудня. ✨ У тебе все добре, за винятком того, що ти трохи здав позиції. Тепер ти не найкращий, а просто дуже хороший. ♎️ Терези 6 грудня. ✨ Зірки радять тобі трохи постраждати. Чисто для душі. ♏️ Скорпіон 6 грудня. ✨ Не ний, зараз всім погано. ♐️ Стрілець 6 грудня. ✨ Життя зачепить тебе за жопку. ♑️ Козеріг 6 грудня. ✨ Такий ось непередбачуваний місяць. Власне, і день теж. ♒️ Водолій 6 грудня. ✨ Гроші ще не прийшли, а ти вже в мінусі. ♓️ Риби 6 грудня. ✨ А знаєш... самоізолюватись — це і не така погана ідея. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Дякую! Виглядає дуже гарно
-
Гороскоп циганки на 06.12: ♈ Овен - ви звісно не подарунок, але подарунок під подушкою хотілось би знайти ♉ Телець - все має бути за планом, але плану поки немає навіть в планах ♊ Близнюки - як витрачати час раціонально? ніяк, просто робіть щось поки є натхнення ♋ Рак - очікування: всю інформацію отримуєте від свого джерела; реальність: сорока на хвості принесла ♌ Лев - цього року ви під подушкою знайшли тільки мобільний телефон та звук будильника ♍ Діва - будь ласка, тільки не їжте всі шоко лапки за один раз ♎ Терези - не треба вам різати бюджет і так настрій не дуже ♏ Скорпіон - бути вами - це коли настрій інших залежить від вас ♐ Стрілець - а існує хтось типу рієлтора стосунків, який вам шукатиме варіанти схожі на ваш запит? ♑ Козеріжка - де можна зробити ремонт життя? (під ключ не пропонувати) ♒ Водолій - єдина стабільність - відсутність стабільності ♓ Риби - якщо комусь не подобається, що ви не відповідаєте на повідомлення, то вам можна просто не писати п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
☝️Шановна спільнота команда UA CANADA Щиро вітає Вас зі святом св.Миколая. 🇨🇦🇺🇦 В День святого Миколая Всіх зі святом вас вітаю! Щоб здоровʼ я прибуло, Все погане відійшло. Хай добро у вашій хаті Буде завжди відчувати Кожен з вашої родини — Від дорослого й дитини. Миі в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
St Johns
-
Або Моктон😂