Український Монреаль
-
Монреаль буде легше якщо у вас французька така. Тут модна жити без машини нормально, транспорт працює добре.
-
Іпн не підв'язується під адресу, адрес для мед карти змінюється онлайн за пару Годин, водійське посвідчення так само.
-
Всі готові?))
-
Дякую😊
-
Доброго дня! Поділіться інформацією для новоприбулих в Монреаль яка система навчання в школах, чи є школи на англійській мові? Як туди записати дітей? Буду вдячна будь якій інформації💙💛
-
Давно питали? Вже можна.
-
Узнавали цю інформацію в консульстві України , нам сказали, зо модно зробити доручення тільки для аоенди, для продажу не можливо, нерухомість не продається по дорученню
-
Добре коли за годину, мені сказали чекати до 6 тижнів....ні карту в банку відкрити, ні на допомогу податися, ні на курси записатись....так що як повезе....
-
Сорі, але зливатися я професійно вмію 🙈
-
♈️ Овен 12 грудня. ✨ Дай волю своїм емоціям, не тримай все в собі. ♉️ Телець 12 грудня. ✨ Що робити, якщо в зоні комфорту некомфортно? ♊️ Близнюки 12 грудня. ✨ Відчуваєш цей запах? Пахне дуже шикарним днем! ♋️ Рак 12 грудня. ✨ Не будь сьогодні м'яким, будь під егоїзмом. ♌️ Лев 12 грудня. ✨ Твій ангел-охоронець садомазохіст. Тому все так. ♍️ Діва 12 грудня. ✨ НЕ КРИЧИ, ВИПИЙ ЗАСПОКІЙЛИВЕ! ♎️ Терези 12 грудня. ✨ Настрій будувати плани на Новий рік, а потім плавно зливатися. ♏️ Скорпіон 12 грудня. ✨ ГОЛОВНИЙ ГАНГСТЕР НА РАЙОНІ. ♐️ Стрілець 12 грудня. ✨ Ти сьогодні максимально дивний... ♑️ Козеріг 12 грудня. ✨ Стан: заплутався у своїх думках. ♒️ Водолій 12 грудня. ✨ Тобі потрібен Рак і пляшка горілки. ♓️ Риби 12 грудня. ✨ ЗАСУНЬ СВОЮ КРИТИКУ В ЖОПУ. ЗАРАЗ ПОТРІБНА ТВОЯ ПІДТРИМКА. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Доброго ранку, громадо! Чи є у когось практичний досвід оформлення в консульстві довіреності на продаж нерухомості в Україні? Дякую.
-
Мені вона не потрібна туди(безвіз), тому нічого не знаю…
-
Тому конкретної роботи поки що не шукаю, що в Торонто, що в Монреалі шанси однакові. хотілося б дізнатися просто різні думки щодо цього, щоб прийняти рішення