Український Монреаль
-
Привіт✋ У цьому відео подробиці вакансії! youtu.be/ybr0if8whX4 Основні обов’язки: ✅робити розсилки в соцмережах ✅публікувати пости ✅виставляти сторі ✅відповідати на повідомлення ✅реєструвати людей на сайті ✅працювати з існуючими клієнтами ✅Вчитися Зарплата в перший місяць від 400 $ гарантовано!! Виплата з/п щопонеділка. Слухайте інформацію та напишіть відповідь! Я готовий відповісти на всі запитання!
-
Потрібна робота за кеш для жінки, може бути миття посуду, як варіант.
-
На ціх сайтах реально знайти роботу українцям(Я знайшов). Ставте галки: Робота для українців, місто, поштовий код та радіус пошуку. Та надсилайте всім ваше канадське СV. www.quebecemploi.gouv.qc.ca/plateforme-emploi/?lang=fr Також на Job Bank є розділ: Робота для українців,але там не так багато вакансій. Там також можна вибрати провінції. www.jobbank.gc.ca/jobsearch/jobsearch?page=1&sort=M&fprov=QC&fgff=1
-
Так а як туди на сайт зайти
-
Вибачте, не можу знайти, де саме ставити галку "робота для українців". Може підкажете?
-
💼 Webinar Атестат про середню освіту в приватній школі Торонто та вступ до кращих університетів Канади 🎬 LINK 🌐 www.youtube.com/watch?v=aXxuXWiZA60 🇺🇦 Language - Ukrainian 🎙 Speaker - Семиліт Микола - представником школи Braemar College ⏳ JOIN ONLINE 👇 📟 Date 16 December 2023 ⏰ TORONTO TIME - 09-00 #ua_canada #education #cuaet #ua_canada_cuaet Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
EXTEND STUDY PERMIT in QUEBEC (CUAET) Підкажіть будь ласка, можливо хтось уже стикався з продовженням дозволу (STUDY PERMIT) на навчання для дітей шкільного віку за програмою CUAET. Заповнюю аплікація, а там обов'язково потрібно завантажити сертифікат від Quebec CAQ and letter of Enrollment. Може хтось уже продовжував своїм дітям тут дозволи на навчання – що Ви там вказали?
-
Друзі, вже у цю неділю 17-го грудня MOISHA Company робить дивовижну подорож до Різдвяного Квебек Сіті 🎄🏰 Ми побачимо старовинне та найгарніше місто Канади, відвідуємо Різдвяну ярмарку. Та насолодимось різдвяним настроєм та багатьма іншими розвагами. Також ми відвідаємо найбільший водоспад Chute de la Dame Blanche🎅🏻 Також скуштуємо найсмачніші різдвяні Глінтвейни. Виїзд о 7:00 - повернення о 22:00. Водій забирає усіх з дому та розвозить по домівках.🏠🚕 Залишилось 3 місця Пищіть що ви від: Український Монреаль 🔥 Бронь у @MoishaCo
-
Я вставив силку...