Український Монреаль
-
от і відповідь вони не зайшли до стейтмента так що в стейтмент пішло мінусом рекомендую подивитись як працюють кредитні картки в Канаді - вони сильно відрізняються від Європи і України
-
Квебек перший по території і на другому місті по населенню
-
не зовсім правда по территорії Нунавут більше=) але це територія
-
Дізнайтися, чи можно їх робити
-
buffet sushi montreal, набирить в гуглі, дивиться рейтінг
-
т акрийте в нуль до д`ю дейт та і все не факт що треба чекати закінчення свят і старайтесь не юзати більше 30% доступного кредиту - погано для кредит скору
-
Борг 565.87(37%) ну я б не сказав що 1-2 дні то гут витратили сумму через тиждень поклали щоб в будь який момент часу ваш борг по картці не був більше 30%
-
Я так розумію, що ви тут не багато часу. Але дякую вам, що ви приїхали , як люди які знають куди потрапили, що вони хотят і шукаєте інфу про місце де знаходитесь. Дякую
-
тільки 9 млн людей=) і майже всі в ~ 300 км від південного кордону=)
-
Так я про провінцію. Квебек, це як 2 України
-
Я полюбила Квебек одразу, хоча, так, мова, це трохи важко. Але якщо хочеш, то все вийде.
-
рік Трохи вже позвикся але не впевнений що залишусь саме тут через останні зміни програм Поки до літа сиджу і вчу франсе тут не буде ніяких змін - Хоскбері моє все😂
-
www.quebec.ca/en/news/actualites/detail/entree-vigueur-reforme-immigration-reception-demandes-2023-2024-programmes-pilotes-52260-52283