Український Монреаль
-
Ніяк не відреагує,вони ж не відмовляються надавати послуги,то просто ви не можете надати документів,які вони вимагають,про військовий облік,що Канада буде цікавитися ,чому немає довідки про не судимість ,то наша країна,нам і розбиратись
-
Привіт, ми шукаємо кількох працівників для готелю Асистент на повний або неповний робочий день Базова заробітна плата CAD 1,800 - CAD 3,500 Ви повинні проживати в Канаді Ранкова зміна - денна зміна Досвід роботи не потрібен (навчання надається) 22 - 60 років і повинні знати базову англійську мову Якщо ви зацікавлені, отримайте більше інформації за цим номером WhatsApp: +1 (938) 204-9697🇨🇦
-
А от не факт. Зазвичай роблять вийнятки для таких кейсів
-
То взагалі позорна ситуація для країни,тому що в неприємний ситуації опиняться і ті громадяни які виіхали давно, але ще є громадянами,і робити винятки для демократичної країни,то виникає багато питань)
-
Зарплати в Канаді 🇨🇦 Поговоримо про зарплати в Канаді. Це важлива тема як для канадців так і для українців, які прибувають в цю країну та не знають своїх прав: Станом на кінець 2022 року, працівники в Канаді отримують в середньому: щотижня: $1361 - члени будь-якого профіспілки чи колективної угоди $1320 - усі інші за такими ставками за годину $35.23 — члени профспілок $33.26 — усі інші тривалість середнього робочого тижня в Канаді: 38.7 годин — члени профспілок 39.6 годин — усі інші · 📃 Тобто члени профспілки або покриті колективною угодою, мають трішки вищі середній дохід та годинні ставки, але працюють майже на годину менше щотижня. · 📅 А от вже на картинці трішки глибша інформація. Бачимо вже середні зарплати за найпопулярнішими спеціальностями. До речі, шукаю тебе, волонтера-дослідника/цю, розберемо подібне для конкретних провінцій та цілої Канади. Усі дані є, бракує лише тебе в команду. · ✍️ Ви в пошуках роботи? Перелік 70-и ресурсів, включно з офіційними центрами зайнятості в Канаді, агенцій, що безкоштовно допомагають з резюме та іншим я публікував раніше в цій спільноті. Не можете знайти самостійно? Нагадуємо мені в приватні листи і я поділюся посиланням. ⚡️⚡️⚡️ Робота! Нагадую, для серії безкоштовних онлайн-гідів з адаптації 100 000 українців в Канаді я шукаю контент райтера, UI/UX фахівця/чиню, фул стак розробника та HR фахівця/чиню. Пишіть будь ласка в особисті. Давайте разом приносити користь українцям, які швидше знайдуть роботу і швидше будуть допомагати Україні. Якщо цікаві інші теми Поділися постом з друзями та рідними Джерела даних (Інтерактивні посилання в першому коментарі): 1. Job Bank Canada, офіційний, а не скам-копія. 2. Indeed_ca Автор посту Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
В 12:00
-
Вже пізно
-
козеріг - козеріг?
-
Ви сьогодні маєте поцілуватися: Овен — Терези Телець — Рак Терези — Овен Рак — Стрілець Діва — Телець Стрілець — Водолій Водолій — Скорпіон
-
Козеріг, Овен, Стрілець, Риби, Терези, Близнюки, Телець Твій Гороскоп
-
Я не знаю дівчата, невже важко написати за акціі на підтримку Украіни, чи бійців Азовсталі ???? Хто знатиме за таке пишіть!!! Бо це дуже мені боляче що я і багато других людей не знає ! І багато прийшли б , але не мають рацію! А потім на такі акціі збираються по 10 чоловік, а повинно буте мінімум тисяча!!!! Нас тут дуже багато, а приходять на мітінги чи акціі чоловік 40
-
Готуйтеся
-
Привіт всім Окрім Дежарден які ще фірми роблять страхування авто з Українським посвідченням водія?