Український Монреаль
-
Всім привіт! Чи великі черги на медкомісію по прильоту в Монреалі? Чи потрібно записуватися завчасно і взагалі скільки це займаю по часу. Дякую!🙏🏻
-
можна в Україні пройти, коштує 245 usd.
-
Записуватись треба. Займає години 3
-
так, але кому як зручніше
-
Так в канаді дешевше
-
Цікавить саме в монреалі
-
Може хто знає де в Монреалі знаходиться консульство Чехії.
-
Не розумію що зручного заплатити на 90 кадів більше ще й не мати 100% гарантії що все ок(були кейси коли люди проходили а інфу в ірцц не досилали, отримували перміт з обмеженнями і потім були листи щастя що огляд не пройшли)
-
А нащо? У вас 90 днів по прильоту. Черга максимум на декілька днів
-
Саме про нього. Якщо ірцц не має інфи то перміт буде з обмеженнями
-
Так, зекономити теж було б непогано 🙌🏻 це можна ще перед вильотом з України записатися, вірно?
-
так ворк перміт видається в аеропорту по прильоту, а обстеження упродовж 90 днів. То як я можу отримати перміт з обмеженням? Хронологія різна. Чи ви про якийсь інший перміт?
-
А українською чи російською на вас продавчині ніколи не орали ? 🤣 правда думаєте, що це через мову? Мову вчити доведеться всеодно, а дискримінації я не відчуваю. Мені на вулиці бабусі завжди щось розказують, яка хороша погода і.д. Вивчите пару фраз і будете місцевими на районі 🤣🤣🤣
-
а куди записуватися? як вони називаються?
-
Я тут з початку війни. Вивчила пару фраз, дякую. Думаю, що то було через мову. Знову ж таки, дуже сильно залежить від району де ви живете. Лонгьой місто з особливим вайбом, скажімо так.