Український Монреаль
-
До чого тут 5 років? Ви не знаєте де отримувати ворк перміт? Або про ситуацію з житлом? Але чомусь ви обрали не відповідати, а критикувати. І нічого тут немає про мої проблеми. Я тут була адміном півроку і знаю що таке відповідати на питання постійно, ще і в особисті тобі пишуть в будь-який час дня.
-
Так хто вам що вказує?) Я спілкуюся ввічливо і нікого не ображала. Перечитайте, будь ласка, мої повідомлення і свої, переконайтеся🙌🏻
-
Ще раз кажу - кому фен-шуй не такий - тут не тримають. Якщо людина питає ща свою ситуацію і їй кадуть не їхати то защвичай не просто так. Враховуючі що Кєбєк це найменш вдала провінція для 95% українців(інші 5 хто знає франсе ще мають шанси)
-
Ви не зобов'язані відповідати на повідомлення, це ваш особистий вибір. Так само, як і форма вираження своїх думок🤷🏼♀️
-
Тобто вибірково тобі нормальна відповідь а тобі трохи сарказму від адміна бо він дуже дотепний та вміло жартує
-
Найс комьюніті, зате українською
-
В четвер людина запитала скільки платять за франсе і отримала відповідь від головного клоуна 5к долларів)
-
Та навіть щоб пересидіти війну, летіти за три дев'ять земель без фінансів, затребуваних навиків і мов, тут дуже важко. Бо вся Канада це не про пересидіти, з огляду на менталитет, так тут допоможуть на перших порах, а далі все від вас залежить. Якщо комусь і вдається 1.5 роки сидіти на фін допомозі від уряду і не працювати, то в них є родичі тут або багаті родичі в Україні. І якщо у вас немає того що, вище мною написане, то звісно тут буде дуже дуже тяжко. Це про Квебек. За інші провінції не знаю
-
А в плані роботи і житла ні, наприклад 🤷🏼♀️ Я не наїжджала, так що ж таке))
-
Насрати і спетляти - дорослістю аж смердить.
-
Дотепніше нічого не було?
-
Там значно легше в плані мови. Бекграунд англе все ж у більшості людей якийсь є. А скидають агресію бо спільнота на яку ви наїхали і сукупність людей.
-
Ваші відчіття можете залишити собі - в житті приймаються факти і докази.