Український Монреаль
-
Так вам можуть і так відповісти - ні
-
Привіт. Шукаю допомогу з прибиранням на завтра! Даунтаун!
-
Дякую пані Аліна за донат🥰🇺🇦
-
Дозвіл на роботу видають імміграційні офіцери ДО виходу з аеропорту, а волонтери зазвичай вже в зоні де зустрічаючі люди
-
1) вони не волонтери а все ж співробітники 2) вони в закритій зоні
-
Дякую
-
В Монреалі організація CSAI до виходу. У закритій зоні
-
з іншого боку, як бути чоловікам, які зараз не можуть виїхати, але планують пеерїзд в канаду?
-
Моя думка така, що ці візи будуть анульовувати після повного закінчення програми, 1 млн туристичних віз - це 1 млн потенційних нелегалів. У них є механізм, на них всіх стоїть маркування куает
-
Дякую пані Ірина за донат🥰🇺🇦
-
Пустять,але як турист
-
підкажіть будь ласка які ваші думки, якщо у людини не вийде прилетіти до 31 березня ( а у неї ворк віза) то чи пустять її в канаду ? типу це буде вважатись як туристична ?
-
Це виключно ваша думка))
-
Ось для них вони і придумали цю штуку - як для родичів, її будуть продовжувати думаю. Отже задача тих хто вже тут отримати пр і все.
-
Хлопці, донат на суму пляшки пива збереже вашу совість, бо майже тільки дівчата донатять🥰🇺🇦
-
Тоді ці люди робили візу з метою "та хай буде,може колись знадобиться". А ті,кому це дійсно необхідно та цікаво,вивчили умови цієї програми
-
Я просто розумію, що багато хто навіть не усвідомлює, що є ця дата, деякі планують приїхати літом , також ніхто не знає що буде, якщо буде якась потенційна сутичка в Європі, а візи є майже у всіх, на всякий випадок. Майже всі мої знайомі, хто робив цю візу - дізнались про цю дату від мене, вони живуть з впевненістю, що приїдуть трошки пізніше.
-
Дякую 🙏
-
Так
-
Велике дякую , я так разумію вони там будуть працювати до 31.03.?
29 Jan 2023, 07:13
Post 166201 of 233142
4 minutes ago