Так
Можливо я розпестувана але я маю великі запитання щодо нарахування заробітної плати та податків.
Коли 5-10 годин на ногах та жодної можливості сісти, та коли виникає проблема начебто мала (конвеер не налаштований на необхідну висоту) - питаєш про це менеджера а до тебе мороз. Замість того аби сприяти вирішенню проблеми просто ігнор.
Конвеер мае дві сторони - А та Б. Та ще раз ділиться на 1/2/3/4 та 5/6/7/8. У самому початку стоять люди які сортують на А та Б. Часом ці люди взагалі не справляються з цією роботою! Питаєш менеджера чи можна замінити бабусю якій важко швидко сувати цими коробками на когось іншого - нічим не можу допомогти, але я попрошу її бути уважнішою.
Коли людина яка завантажує коробки на конвеер не розуміє що між коробками має бути відстань та не коробочка на коробці та наліпками з індексом догори! Аби бачити! Ця особа працює на «відчепись від мене».
І загалом ми маємо - я маю виконати роботу бабусі аби виділити А чи Б та ще й робити відстані між коробками бо інакше їх неможливо відсортувати 1/2/3/4! Вибачайте але це подвійна робота! Та може ви почнете мені платити подвійно?!
Я вже сварюсь з менеджерами що це просто неможливо!!!
Або коли починають сипатися не коробки а малі конверти! Які сортують інші люди з зовсім іншою швидкістю! А потом ще менеджер до мене з наїздом що багато уїхало і яка я криворучка! Так вашу ж за ногу! Я сортую коробки 1/2/3/4 !!!! Не перевертаю їх! Не сортую А чи Б! Я не маю робити роботу за когось!!
Особливо я хочу виділити дівчаток - співробітників яким важче 3 кг не можна підіймати, у яких коліно/спина/око/дупа необхідне підкреслити!! Якого дідька ти не на малому сорті? Який кретин тебе направив на коробки по 3-18 кг?????! Чого я маю думати куди бі поставити коробку аби зберегти місце в очікуванні хлопця який розкидає їх по палетам за 30 хвилин а ти будеш просто томно на мене дивитись!!!!!!