Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український Монреаль

Український Монреаль

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
240.9k Posts 7.6k Posters 372.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t485337008T Offline
    t485337008T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Так допомога буде тільки якщо ніхто в сімʼї не буде працювати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Та, крім допомоги варто пошукати ше пільгові садки. Не знаю як з тим в Гатіно. Але якщо вийде - то буде супер. Зможете аботнаткурчи французької, або на роботу теж піти. Тут дітей раніше року віддають всі в садок
    1 Reply Last reply
    0
  • t639672457T Offline
    t639672457T Offline
    Tetiana Kosolap
    wrote on last edited by
    Податки більше, то маєте на увазі, як наприклад ми живемо в Гатіно, а працюю в Оттаві, то вкінці року податки платимо і поддаємо по провінції Квебек чи там де працює в Оттаві?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6246172381T Offline
    t6246172381T Offline
    Катерина 🫀 Хорватюк
    wrote on last edited by
    Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
    1 Reply Last reply
    0
  • t639672457T Offline
    t639672457T Offline
    Tetiana Kosolap
    wrote on last edited by
    Я буду з чоловіком та донькою 3 років їхати. Чоловік знає добре англ і одразу буде шукати працю, а як вдасться то і дві, а от я під питанням з моїм рівнем англ та дуже прив'язаною дитиною, тому і роздивляємось провінцію, де є допомога якась соціальна.Хоч на перші пів року-рік
    1 Reply Last reply
    0
  • t639672457T Offline
    t639672457T Offline
    Tetiana Kosolap
    wrote on last edited by
    Я мала на увазі, що якщо працю не знайду, то хоча б на курси французької буду ходити, а це + якісь кошти.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Як працюєте в Оттаві, а живете в Квебеці, то тут два варіанти: або бухгалтер скаже, шо вона буде рахувати вам які і всім, по Онтаріо(скоріш за все так і буде) і вкінці року вам можливо прийдеться до платити. Або вона скаже, шо вміє і ваш варіант, і тоді буде рахувати вам по Квебекськи, тоді вам нічо не тре доплачувати, ше може і вернуть шось. В мене навпаки. Живу в Онтаріо, працюю на Квебек. Під час року вони рахують як всім, Як в Квебеці, а в березні подаю декларацію і отримую повернення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t563547039T Offline
    t563547039T Offline
    Epick Frog
    wrote on last edited by
    Всім привіт , можливо хтось ходить до платної французької школи та може порекомендувати хороші курси
    1 Reply Last reply
    0
  • t639672457T Offline
    t639672457T Offline
    Tetiana Kosolap
    wrote on last edited by
    А садочки тільки французькою чи є шанси знайти англійську?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Два роки тому ми найшли садок під Монреалем, де говорили або по англійськи, або по французьки, як батьки хочуть. Але тут все більше і більше говорять про збереження французької, тому не знаю, як зараз, і як з тим в Гатіно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t639672457T Offline
    t639672457T Offline
    Tetiana Kosolap
    wrote on last edited by
    Дякую дуже за роз'яснення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Skach Krash
    wrote on last edited by
    Тут це не в моді.
    1 Reply Last reply
    0
  • t639672457T Offline
    t639672457T Offline
    Tetiana Kosolap
    wrote on last edited by
    О, дякую. Але якщо я проживаю в Квебеку, то я не сможу в Онтаріо дитину в школу безкоштовну віддати з 4 років? То тільки в Онтаріо треба жити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    До речі, того року вам має бути вигідніше в Гатіно, особливо, якшо найдете пільговий садок. Якшо не найдете такого, то безплатна школа в Квебеці з 5 років, а в Онтаріо з 4 роки. Ну, але все одно потім варто порахувати повну картину, де які витрати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Чесно кажучи не знаю, але думаю, шо ні. Тут взагалі до кожної адреси привязані кілька шкіл і ви можете тільки між вашими школами вибирати, відповідно то будуть ваші школи на районі. П. С. Тільки пліс не говоріть до місцевих в Квебеці, шо ви так сильно хочете англійську школу і т. д. То для них болюче питання і можуть як мінімум обідитися. Нічо дитині не станеться, як повчить французьку. Її і в Онтаріо вчать, як ше одну :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t639672457T Offline
    t639672457T Offline
    Tetiana Kosolap
    wrote on last edited by
    Дякую. Просто дитина по англ хоч якісь слова і фрази прості розуміє і легше адаптація пройде, а французькою ні слова не розуміє . дитина до цього в садки взгалі не ходили
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    В нас то саме було, та, була тяжка адаптація. Плакала, шо хоче друзів, але боялася заговорити на майданчику, бо вдруг та інша дитина не пойме англійську. Ми переїхали в Оттаву, вона ше між дітьми вивчила трохи мови, і зараз вже має місцевих друзів, все ок. Так шо можете вже зараз поставити Duolinguo і разом з нею починати вчити не чекаючи приїзду) чим більше вивчите, тим легша адаптація) П. С. Вам можуть розказувати, як вони віддали дітей в садок і діти самі все вивчили, самі заговорили і все ок. З того, шо ми бачимо довкола - то зовсім не завжди так) Тре з дитиною вчити вдома мову обовязково
    1 Reply Last reply
    0
  • t741074965T Offline
    t741074965T Offline
    OksanaK
    wrote on last edited by
    Привіт всім, хто знає, чи часом не відмінили продовження ВоркПерміту, коли знімаєш обмеження?
    1 Reply Last reply
    0
  • t552529986T Offline
    t552529986T Offline
    Artem Lytvyn
    wrote on last edited by
    Хто летів через Велику Британію, Лондон? Чи потрібна трнзітна віза, якщо я лечу до Канади по CUAET?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ᅠᅠ
    wrote on last edited by
    Про які саме обмеження питаєте?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.