Український Монреаль
-
Які ми злі :)
-
До речі як називаються люди які не читають правила цього чату розділ спілкуемось українською з повагою! Чи читала? Але не зрозуміла? Чи зрозуміла і порушила свідомо? Адмін ти що заснув? Чи швидка реакція тіки на російську мову? А як же порушення правила розділ спілкуемось з Повагою? Ой стикі запитань ....... але реально прикро за то що людина спитала одне а тут почалася то зміни нікнейм, то смішна якась дівчинка щось пише реально не по темі. Адмін спить.....
-
Після цієї відповіді no comments... я чекав відповіді дорослої людини коли вона вміє відповісти по ділу.... а тут .... але так буває. ........................... нажаль
-
Та ще й безкоштовно.
-
Хіба то не повага показати людині, що їй змінити, щоб знайти роботу? Питання ж і було - знайти роботу.
-
Перепрошую, а ви хлопець чи дівчина? Бо по фото незрозуміло
-
Вибачте за некомфорт, якось повело
-
Якщо чесно, то дійсно трохи захопилася, бо людина показує щось таке, що викликає сильну емоційну реакцію, конкретно сміх. Так буває. Думаю тому з роботою теж не виходить може.
-
Не тільки в мене. Але за себе особисто прошу вибачити автора питання про роботу.
-
Скажіть а від коли назва профілю стала заміною Реального РЕЗЮМЄ?
-
Незважаючи на те, що цей чат створений для комунікації спільноти, дівчина шукає тут роботу і саме цей її профіль буде в першу чергу оцінювати потенційних роботодавець і використовувати цей контакт для найму. Тому так, зауваження було доречним, бо якщо була така реакція у певної частини спільноти, то це означає що частина дверей в пошуку роботи для цієї людини закриється. Це може вас ображати, але це не змінить факту.
-
З вами в мене нема бажання спілкуватися. Від слова Зовсім. Тому дякую Вам за запитання, але воно лишаеться без відповіді. Гарного Вам вечора(якщо Ви живете у Канаді насправді) і всього найкращого.
-
Якщо серйозна посада
-
Роботодавці часто вивчають всі соціальні мережі людини доречі
-
А навіщо тоді ви мені писали?
-
Якщо роботодавець буде використовувати цей контакт для найму і знайде цей контакт в цій групі, то він побачить, що дівчина абсолютно адекватно реагувала на неадекватні повідомлення. Що говорити про її непогані софт скіли. Вона не шукає кваліфікованої роботи, що можна оцінити по її повідомленням. Тому софт скіли виходять на перший план. І тому нормальний працедавець поставить її софт скіли вище за нік в соцмережах, і буде правий. Так що все це дуже-дуже субʼєктивно.