Український Монреаль
-
Могла і не реагувати, дійсно. Але кожен день одне і те саме. Люди з елементарними питаннями звертаються до інших людей перед тим як погуглити або скористатися пошуком в чаті власне. Сподіваюсь вам буде корисно. Гарного дня.
-
Так, дякую! В Україні теж є клініки де можна пройти такий медогляд і дані напевно вносять в систему?
-
Підкажіть чи є в Монтреалі місця де Українці відпочивають?
-
Там в закріплених якісь івенти зі спільнотою висять начебто
-
Дякую вам за інформацію!
-
Я вам теж
-
Недостовірна інформація що треба піти і погуглити клініку де зручно робити огляд? Дуже недостовірно.
-
Друзі, всім привіт. Ситуація реально СОС. Треба перездати свою кімнату дуже дуже швидко. Переїзд запланований просто людина яка повинна була бути не може заселитись. Мій переїзд через декілька днів. Кімната велика, з виходом на балкон. Є своя гардеробна та ванна кімната саме з ванною (повністю ваша). Сама квартира 3-х кімнатна. Шукаю дівчину. В квартирі є вся необхідна техніка. Біля метро villa maria. Ціна за місяць 800. Я зараз настільки швидко намагаюсь вирішити ситуацію що не від фоткала кімнату, але я без проблем можу і відео записати якщо комусь реально цікаво.
-
Підіть на сайт як ключове😘
-
Дякую, вже чекаю на івент).
-
«Не втома від війни, а страх». Стрільчиня-санітарка Олена Риж про настрої серед цивільних, бій під Авдіївкою та службу в 47-й бригаді — головне з розмови проєкту «Ремовська Інтерв’ю»: 🔹 «Я була однією з тих, хто жив "в рожевих окулярах". Для мене не було війни до 24 лютого. Я планувала поїздку кудись там в Росію, побачити Москву», — розповідає Олена. Однак згодом, каже, зрозуміла, що «має повертати борг». 🔹 «Чи говорили мені побратими, що дівчатам не місце в окопах? Майже всі. Їм не подобається, що я з ними ходжу на передову. І не тому, що погано себе там поводжу, чи не роблю свою роботу — навпаки. Просто вони за мене сильно переживають і їм це не подобається». 🔹 Про бої 47-ї бригади в червні 2023 року: «Помилки були на всіх сходинках — від початку стратегії до фіналу», — вважає Олена. «Якби нас хоча б трохи "обстріляли" — дали спершу попрацювати не на першій лінії, а на другій-третій, було б ефективніше». 🔹 «Зараз вже не втома гуляє в суспільстві, а страх. Страх, що це затягується. Страх нерозуміння. Страх втратити життя. Страх бути мобілізованим. Страх, якщо жінка, що буде мобілізований чоловік. Цих страхів багато і люди не вміють з ними працювати». 🔹 «Я б хотіла мати суперсилу — торкатися людей і переносити їх ментально, щоб вони могли бачити той світ, де йде війна — на нуль. Для того, щоб у людини прокинулося розуміння, що насправді відбувається в країні. Тому що вони сплять». Фото: Владислав Кравець/Суспільне
-
Дублюю що писала раніше але вже с фото. Друзі, всім привіт. Ситуація реально СОС. Треба перездати свою кімнату дуже дуже швидко. Переїзд запланований просто людина яка повинна була бути не може заселитись. Мій переїзд через декілька днів. Кімната велика, з виходом на балкон. Є своя гардеробна та ванна кімната саме з ванною (повністю ваша). Сама квартира 3-х кімнатна. Шукаю дівчину. В квартирі є вся необхідна техніка та меблі. Біля метро villa maria. Ціна за місяць 800.
-
Vacances Dragon, Voyages concorde