Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український Монреаль

Український Монреаль

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
240.9k Posts 7.6k Posters 372.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t828240585T Offline
    t828240585T Offline
    V.B
    wrote on last edited by
    Привіт! Якщо в групі є волонтери які допомагають при прильоті в Монреаль, відгукніться потрібна консультація! Або ті хто тільки прибув в Монреаль. Щиро дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1148580819T Offline
    t1148580819T Offline
    Nikka
    wrote on last edited by
    Вона шукає роботу тут і з цим нікнеймом. Це єдина інформація яку я тут бачу і утримаюсь від рекомендацій, бо мені нести відповідальність за ту людину, що я рекомендую. Якщо вам імпонує - рекомендуйте, я просто написала про кількість дверей, нічого більше.
    1 Reply Last reply
    0
  • t420415960T Offline
    t420415960T Offline
    Aleksandra Makarova
    wrote on last edited by
    Доброго дня, Одразу прошу вибачення за запитання, тому що ці тема тут підіймалась вже 1000 разів, але запитаю ще. В середині лютого прилітаю у Монреаль, буду одна з сином 1 рік. Дуже сподіваюсь на заселення в готель, розумію, що він/вони будуть десь на околицях міста., якщо будуть Такі питання: 1) чи далеко добиратись до організацій , щоб оформити всі документи (банк, service Canada і т.д) питаю бо син у дитячому візочку, малий і спить ще вдень, боюсь з ним їздити далеко. 2) чи були проблеми з їжею. Я сама і бутер з мівіною можу зʼїсти, але дитину потрібно готувати нормально. Чи були при готелі заклади харчування з цінниками не захмарними, або кулінарії якісь поруч? 3) як довго в середньому зайняло оформлення всіх документів? Питаю бо хочу швидко оформити , а житло шукати вже далі від центру, бо дешевше. А всі організації , мабуть, у даунтауні, щоб не їздити туди зайвий раз. 4) поділіться, будь ласка , назвами готелей, куди селили. Дуже вдячна за відповідь 💛💙
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    А що вмієш?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1320043175T Offline
    t1320043175T Offline
    Доріан
    wrote on last edited by
    Тобі то треба?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    WP i SIN можна оформити в аеропорту (сін якщо встигнете до 15:00) нас заселили в готель YMCA, там годують 3 рази в день безкоштовно(годують смачно, є супи пюре і фруктові пюре), є волонтери які допоможуть з інформацією (реєстрацією в садки/школи/мед страховкою) та є пункт (по типу червоного хреста) де можна попросити пральний порошок, мильно-рильне, одяг, іграшки (там багато чого є, я не роздивлялася якщо чесно, можливо навіть суміш і памперси). Також є дитяча група (я не маю малих дітей) і там наче можна лишити дитину на деякий час (за вік дітей також не скажу). Автобусна зупинка в 1 хвилині пішки, проїзд 3,75 і приймають оплату лише копійками! або картками опус (чи купленими десь іншими картками); проїзд в одну сторону дійсний 90 хв. (Тобто навіть при пересадці на метро куплений в автобусі квиток буде дійсний 90 хв але лише в одну сторону. Якщо ви проїдете три зупинки в магазин а потім спробуєте повернутись назад за цим квитком то він не спрацює) Можливо ще купити денні квитки (наче 7 сад коштують але я не купляла). Найближчий від нас супермаркет в 16 хвилинах на автобусі без пересадок, зупинка в зупинку - ІГА, аптека -10 хв пішки.
    1 Reply Last reply
    0
  • t715532005T Offline
    t715532005T Offline
    Сладкая булочка
    wrote on last edited by
    Скільки ж у вас вільного часу обговорювати мій нікнейм 😊 зачепило ж . Я запитала конкретне питання про роботу , а не про мій нікнейм . Якщо вам щось не підходить просто проходьте мимо я не хочу читати ваш бред за мій нікнейм . Я надіюсь ця тема буде закрита . Я вільна людина яка як бажає так і підписується . Якщо я попросила інформацію ви можете її надати надавайте якщо ні то будь ласка не треба говорити за людину яку ви не знаєте і обговорювати її за нікнейм . 🤚🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t420415960T Offline
    t420415960T Offline
    Aleksandra Makarova
    wrote on last edited by
    Дуже дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1639404695T Offline
    t1639404695T Offline
    Наталка Наталка
    wrote on last edited by
    Добрий день!Хто знає чи правдива інформація що екзвмен з водіння вже можливо здавати на українській мові?Це з перекладачем чи сам тест вже є на українській мові?І в якому центрі здачі бо їх є декілька? Широ буду вдячна за конкретну відповідь.😊 Всім гарного дня!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1148580819T Offline
    t1148580819T Offline
    Nikka
    wrote on last edited by
    Якщо поселять в готелі на намур то там не буде харчування , але поряд супермаркети, банки. Була мікрохвильовка. Там є сніданки за додаткову плату, але я не знаю вартості.
    1 Reply Last reply
    0
  • t536722605T Offline
    t536722605T Offline
    Lil
    wrote on last edited by
    українською, будь ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • t664451305T Offline
    t664451305T Offline
    Наталья Ш.
    wrote on last edited by
    Ми у готелі Марріотт, на ст. метро Намур, сніданки безкоштовні. Червоний хрест через дорогу. Банк, і канадський сервіс все в межах +- 30 хв ходьби, це повільно з дітьми
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jana Tichonova
    wrote on last edited by
    Доброго всім дня . Підкажіть будь ласка, ми з чоловіком і трьома дітьми прилітаємо в Монреаль 20 березня о 21:00, чи ми встигнемо до українського кіоску? ( знаю ,що працюють до 23:00 але чи встигнемо пройти всі процедури?) Дуже всім дякую,за присвячений час🤗
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Чуєш. А на питання що ти вмієш робити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yulia Milosta
    wrote on last edited by
    Привіт. Можливо хтось тут мав досвід підробітку перекладачем фріланс? Як це працює? Отримала документ на 100 сторінок , оплата після того як робота буде виконана… Без ніякого письмового договору… Звичайно я не буду цього робить, на ссилку з документом не клікала. Але ранок зіпсований. Що робиться зі світом це справді сумно. На ФБ теж дуже багато скаму з приводу роботи віддалено.
    1 Reply Last reply
    0
  • t608162257T Offline
    t608162257T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Можна, є перекладач який вам перекладає. За послуги перекладача ви сплачуєте окремо, успіхів вам
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valentyn 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Вітаю, можете попросити 50 на 50 (до і після виконання). Або створіть контракт, як послуги перекладача, пропишіть свої умови і надішліть клієнту на підпис. Навіть якщо будуть проблеми з невиплатою, у вас є контракт (додатково ІД карту можете попросити надіслати для захисту свого часу на переклад 100 сторінок).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yulia Milosta
    wrote on last edited by
    Компанія якщо вона така є, в іншій країні, тож так ризикувати не буду своїм часом, бо його не дуже багато.
    1 Reply Last reply
    0
  • t947746881T Offline
    t947746881T Offline
    Shchur Nataliia
    wrote on last edited by
    Дякую! ca.indeed.com/job/python-developer-b6e1eead1d3f2264
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вал
    wrote on last edited by
    п.с. передав лінку свому знайомому пайтон розрабу.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags