Український Монреаль
-
Ії переклад підходить для СААКью
-
[Iм'я] Алина Шеремет Переводчик Канада [Мобільний телефон] (514) 910-5395
-
Доброго вечора :) Продублюйте, будь ласка, посилання на групу з нашими майстринями в сфері бьюті, дякую :) не можу знайти
-
Зрозуміла) Аліна Шеремет перекладач 514 910 53 95
-
Яка ціна?
-
А ви вже в Монреалі?
-
Не заміну а саме продовження. Килав вище сайт посольства
-
ВЖЕ Здається простора квартира 3 1/2 в самому центрі Даун Тауна з шикарним видом з вікна на 15 поверсі поруч з Станцією Метро Place Des Arts. В підʼїзді є 3 супермаркети, аптека, кінотеатр, 4 ресторани, долорама, спортзал, паркінг. ВСЕ ВКЛЮЧЕННО. Кухня укомплектована, кондиціонер є, електроенергія безкоштовна, вода безкоштовна, опалення безкоштовне. Адреса 3600 Avenue Du Parc Ціна 1750$
-
Ох тут це недешево. Моє видалення було 400(8ка). Як немає іншури то по кишені вдарить. Можете дізнатись в клініках при універах(макгіл і тд)
-
здебільшого платні, але РАМК покриває значну частину вартості. до прикладу: Тобто якщл препарат 35 долл можете заплатити 15. деякі можуть бути безкоштовні, деякі не покривають, все дуже індтвідуально і залежить. підходите до фармацевта , показуєте що вам виписали - вам допоможуть і назвуть вартість
-
Якщо отримуєте соц допомогу то має щось критись рамкю. Виривання наче входить www.ramq.gouv.qc.ca/en/citizens/health-insurance/dental-services