Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український Монреаль

Український Монреаль

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
240.9k Posts 7.6k Posters 372.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ruslan Paris
    wrote on last edited by
    Москалька ???
    1 Reply Last reply
    0
  • t896852827T Offline
    t896852827T Offline
    Tetiana Zolotarova
    wrote on last edited by
    Я на консультацію прийшла з заздалегідь відправленими 24 питаннями (+ попередньо форму заповнити, резюме своє, стистло про ситуацію у сім‘ї) Ми проговорили план А (це про який ви пишете) В і С😅 На всі питання не просто відповіли, а розробили план дій. Таким, на мою думку, і має бути консультант.
    1 Reply Last reply
    0
  • t454149536T Offline
    t454149536T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Так, у нас теж були питання, і ми розробили декілька варіантів, але подалися по новій програмі через родичів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Igor
    wrote on last edited by
    Вітаю! Хочемо відкрити дитині 10 років Registered Education Savings Plan (RESP), але в нас для неї в банку запитали SIN. Мені здається, що по CUAET на дітей SIN не роблять.чи хтось робив на дітей такі рахунки? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t438556220T Offline
    t438556220T Offline
    катерина денисенко!
    wrote on last edited by
    sin на дітей отримують
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Не випадають нац свята
    1 Reply Last reply
    0
  • t1962654925T Offline
    t1962654925T Offline
    Іванка Кимська
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • t1931957827T Offline
    t1931957827T Offline
    Natalia
    wrote on last edited by
    Можна зареєструватися в організації Women's Centre та запросити консультації юристів по 5 тематикам, у тому числі по питанням з міграції. Поки ще не знаю, наскільки це буде ефективно, але безкоштовно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Максо
    wrote on last edited by
    Є людям які ставили колись ставки на спорт або слоти ??? Є реальна тема як можно ахуенно на цьому заробити Кому цікаво пишіть
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    ♈️ Овен 4 лютого. ✨ Сьогодні дозволяється випустити свої пошленькі думки назовні. ♉️ Телець 4 лютого. ✨ Сьогодні ти декого зустрінеш. Дуже незвичайний день! ♊️ Близнюки 4 лютого. ✨ Ти молодець, ну правда. Продовжуй в тому ж дусі. ♋️ Рак 4 лютого. ✨ Нехай ви і різні, але так класно виглядаєте разом. ♌️ Лев 4 лютого. ✨ Не стався до людей, як до своєї власності. ♍️ Діва 4 лютого. ✨ Навчися радіти дрібницям, ти будеш щасливим. ♎️ Терези 4 лютого. ✨ Слова нічого не значать, поки вони не підкріплені ділом. ♏️ Скорпіон 4 лютого. ✨ Щоб змінити інших, потрібно для початку змінити себе. ♐️ Стрілець 4 лютого. ✨ Не роби того, що заподіє біль іншим. ♑️ Козеріг 4 лютого. ✨ Сьогоднішній день — це день протиріч. ♒️ Водолій 4 лютого. ✨ Обережно, Водолії сьогодні злюки. ♓️ Риби 4 лютого. ✨ Удача тебе сьогодні поцілує в засос. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Гороскоп циганки на 04.02: ♈ Овен - плани на день: на жаль, сталася помилка ♉ Телець - ви звісно не дія, але сьогодні теж цілий день лежите ♊ Близнюки - якщо неділя - це святий день, то чому у вас сьогодні такі (не)святі плани? ♋ Рак - сімейний стан: є кому псувати життя, але казати, що робите його краще ♌ Лев - ви влаштовуєте такі концерти своїм коханим, що на євробачення можете поїхати і ви ♍ Діва - все ваше життя - це комедійний фільм жахів ♎ Терези - настрій: мама твереза і діва марія ♏ Скорпіон - все ваше життя - це дія, а ви в ньому - сталася помилка ♐ Стрілець - якщо ви довго відповідаєте на повідомлення, то нічого страшного, почекають ♑ Козеріжка - треба пити більше води, бо з вашою токсичністю ви довго не протримаєтеся ♒ Водолій - на сьогодні є лише одне питання: дія чи не дія? ♓ Риби - спочатку ви прокинулися з гарним настроєм, а потім, на жаль, сталася помилка
    1 Reply Last reply
    0
  • t545184581T Offline
    t545184581T Offline
    Вита Гой
    wrote on last edited by
    Чи є в групі люди, які займаються нарощуванням вій, чи потрібна ця послуга в Канаді?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1428385197T Offline
    t1428385197T Offline
    Dima Ptashinsky
    wrote on last edited by
    Хтось подавався на Certificat de sélection du Québec [CSQ]). Які умови, щоб його отримати зараз?
    1 Reply Last reply
    0
  • t456580032T Offline
    t456580032T Offline
    Алексей Фото Видео🎥
    wrote on last edited by
    Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, якщо летіти з Польщі, який розмір валізи потрібен, і ручна вкладь, буду вдячний за інформацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6689765857T Offline
    t6689765857T Offline
    Діана 🦋 Присяжнюк
    wrote on last edited by
    Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокc, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокc і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
    1 Reply Last reply
    0
  • t420415960T Offline
    t420415960T Offline
    Aleksandra Makarova
    wrote on last edited by
    Добрий день, Підкажіть , будь ласка, в якому банку відкривати рахунок, щоб обслуговування картки було не дуже дороге. Може зручні онлайн послуги, типу як в нашому mono. Чула, що потрібно записуватись на візит, щоб відкрити картку. Яким чином це роблять: онлайн, по телефону чи прийти потрібно особисто ? На дитину також потрібно робити SIN, якщо планується садок в майбутньому, чи лише мені SIN? Не можу розібратись з медициною, щоб я в моя дитина мали право на медичне обслуговування це потрібно відкривати RAMQ? Чи є декілька організацій на вибір (якщо можна так висловитись). Буду вдячна, якщо зможете поділитись корисними посиланнями на сайти/статті будь що. Буду в Монреаль вже скоро, але хочу якомога краще підготуватись
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Людмила
    wrote on last edited by
    Доля як випробування .. Ніколи не думала . що мені випаде така доля Проживаю в Україні на Київщині . Багато прожитих. років. З них .навчання в університеті. цікава робота у науковому інституті. викладання студентам у коледжі. Але. останні 17 років. змінили всю мою життя… Старший син отримав тяжку травму хребта. Довелося залишити цікаву роботу і доглядати за паралізованим сином. Через 7 років гине мій молодший син із дружиною. Довелося забрати дітей під опіку. оскільки вони потрапили до дитячого будинку. А зараз додалися турботи і за чоловіком. який переніс інсульт та потребує догляду. Ось так і змінилося життя. Але я вдячна Богові за сили та здоров'я. добрим людям за підтримку та допомогу. Дай Боже пережити цю війну та відсвяткувати Перемогу. . У сина є медичний фонд допомоги. який створив мій добрий друг з Канади Alex Lutsenko www.gofundme.com/f/help-to-ludmila-golovatuk?member=27497407&utm_campaign=p_cp%20share-sheet&utm_content=undefined&utm_location=un& який існує довгий час. я можу використовувати допомогу добрих людей на лікування та реабілітацію сина. придбання необхідних засобів для догляду та інше. Буду вдячна за можливість допомогти Система PayPal [email protected] Мій PayPal [email protected] Моя картка Приват Банку 5168 7554 6177 7191 на ім"я Головатюк Людмила Всі документи зможу надати.З повагою .Людмила
    1 Reply Last reply
    0
  • t420415960T Offline
    t420415960T Offline
    Aleksandra Makarova
    wrote on last edited by
    Дякую вам
    1 Reply Last reply
    0
  • t554443424T Offline
    t554443424T Offline
    Anastasiia 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Обирайте CIBC або RBC. По-перше, обслуговування рік чи два безкоштовно для українців по CUAET, по-друге, без проблем дають кредитку на 1-2к. Краще прийти до найближчого відділення та спитати коли у них є місце . Так буде швидше . RBC, як на мене, має найзручніший додаток.
    1 Reply Last reply
    0
  • t193976811T Offline
    t193976811T Offline
    V S
    wrote on last edited by
    A Scotiabank?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.