Український Монреаль
-
Москалька ???
-
Я на консультацію прийшла з заздалегідь відправленими 24 питаннями (+ попередньо форму заповнити, резюме своє, стистло про ситуацію у сім‘ї) Ми проговорили план А (це про який ви пишете) В і С😅 На всі питання не просто відповіли, а розробили план дій. Таким, на мою думку, і має бути консультант.
-
sin на дітей отримують
-
Не випадають нац свята
-
Так
-
♈️ Овен 4 лютого. ✨ Сьогодні дозволяється випустити свої пошленькі думки назовні. ♉️ Телець 4 лютого. ✨ Сьогодні ти декого зустрінеш. Дуже незвичайний день! ♊️ Близнюки 4 лютого. ✨ Ти молодець, ну правда. Продовжуй в тому ж дусі. ♋️ Рак 4 лютого. ✨ Нехай ви і різні, але так класно виглядаєте разом. ♌️ Лев 4 лютого. ✨ Не стався до людей, як до своєї власності. ♍️ Діва 4 лютого. ✨ Навчися радіти дрібницям, ти будеш щасливим. ♎️ Терези 4 лютого. ✨ Слова нічого не значать, поки вони не підкріплені ділом. ♏️ Скорпіон 4 лютого. ✨ Щоб змінити інших, потрібно для початку змінити себе. ♐️ Стрілець 4 лютого. ✨ Не роби того, що заподіє біль іншим. ♑️ Козеріг 4 лютого. ✨ Сьогоднішній день — це день протиріч. ♒️ Водолій 4 лютого. ✨ Обережно, Водолії сьогодні злюки. ♓️ Риби 4 лютого. ✨ Удача тебе сьогодні поцілує в засос. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Гороскоп циганки на 04.02: ♈ Овен - плани на день: на жаль, сталася помилка ♉ Телець - ви звісно не дія, але сьогодні теж цілий день лежите ♊ Близнюки - якщо неділя - це святий день, то чому у вас сьогодні такі (не)святі плани? ♋ Рак - сімейний стан: є кому псувати життя, але казати, що робите його краще ♌ Лев - ви влаштовуєте такі концерти своїм коханим, що на євробачення можете поїхати і ви ♍ Діва - все ваше життя - це комедійний фільм жахів ♎ Терези - настрій: мама твереза і діва марія ♏ Скорпіон - все ваше життя - це дія, а ви в ньому - сталася помилка ♐ Стрілець - якщо ви довго відповідаєте на повідомлення, то нічого страшного, почекають ♑ Козеріжка - треба пити більше води, бо з вашою токсичністю ви довго не протримаєтеся ♒ Водолій - на сьогодні є лише одне питання: дія чи не дія? ♓ Риби - спочатку ви прокинулися з гарним настроєм, а потім, на жаль, сталася помилка
-
Хтось подавався на Certificat de sélection du Québec [CSQ]). Які умови, щоб його отримати зараз?
-
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, якщо летіти з Польщі, який розмір валізи потрібен, і ручна вкладь, буду вдячний за інформацію.
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокc, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокc і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Добрий день, Підкажіть , будь ласка, в якому банку відкривати рахунок, щоб обслуговування картки було не дуже дороге. Може зручні онлайн послуги, типу як в нашому mono. Чула, що потрібно записуватись на візит, щоб відкрити картку. Яким чином це роблять: онлайн, по телефону чи прийти потрібно особисто ? На дитину також потрібно робити SIN, якщо планується садок в майбутньому, чи лише мені SIN? Не можу розібратись з медициною, щоб я в моя дитина мали право на медичне обслуговування це потрібно відкривати RAMQ? Чи є декілька організацій на вибір (якщо можна так висловитись). Буду вдячна, якщо зможете поділитись корисними посиланнями на сайти/статті будь що. Буду в Монреаль вже скоро, але хочу якомога краще підготуватись
-
Доля як випробування .. Ніколи не думала . що мені випаде така доля Проживаю в Україні на Київщині . Багато прожитих. років. З них .навчання в університеті. цікава робота у науковому інституті. викладання студентам у коледжі. Але. останні 17 років. змінили всю мою життя… Старший син отримав тяжку травму хребта. Довелося залишити цікаву роботу і доглядати за паралізованим сином. Через 7 років гине мій молодший син із дружиною. Довелося забрати дітей під опіку. оскільки вони потрапили до дитячого будинку. А зараз додалися турботи і за чоловіком. який переніс інсульт та потребує догляду. Ось так і змінилося життя. Але я вдячна Богові за сили та здоров'я. добрим людям за підтримку та допомогу. Дай Боже пережити цю війну та відсвяткувати Перемогу. . У сина є медичний фонд допомоги. який створив мій добрий друг з Канади Alex Lutsenko www.gofundme.com/f/help-to-ludmila-golovatuk?member=27497407&utm_campaign=p_cp%20share-sheet&utm_content=undefined&utm_location=un& який існує довгий час. я можу використовувати допомогу добрих людей на лікування та реабілітацію сина. придбання необхідних засобів для догляду та інше. Буду вдячна за можливість допомогти Система PayPal [email protected] Мій PayPal [email protected] Моя картка Приват Банку 5168 7554 6177 7191 на ім"я Головатюк Людмила Всі документи зможу надати.З повагою .Людмила
-
Дякую вам
-
Обирайте CIBC або RBC. По-перше, обслуговування рік чи два безкоштовно для українців по CUAET, по-друге, без проблем дають кредитку на 1-2к. Краще прийти до найближчого відділення та спитати коли у них є місце . Так буде швидше . RBC, як на мене, має найзручніший додаток.