Український Монреаль
-
Не палений а сірий)
-
Справа в тому що в мене квиток який не можна замінити або скасувати, якщо за моєю виною не встигну на посадку. Як думаєте, вони зарахують, що це не моя вина? Казали, що можна дзвонити на авіалінії і там зʼясовувати, але ж не буде можливості, бо як прилетимо, не матимемо сім карт
-
Вітаю А американські долари на канадські можна тільки в банку ? Де найкращий курс?
-
Ну поясните як так сталося. Запас на пересадку у вас був.
-
Я робила пересадку з AirFrance на AirCanada і мала всього 50хв на неї. Мені всі казали, що я не встигну, бо в Парижі дуже «цікаві» термінали. Так ось, рейс ДО Парижу затримали і я вилітаючи ще в повітрі була на лінії зі співробітниками авіакомпанії 😂 мені сказали, якщо я не встигну - замінять на найближчий рейс. Квитки теж були без права обміну. Я встигла, мені нічого не міняли, та опція така була 100%. Не знаю, чи це заспокоїть Вас, бо я не розумію до кінця, яка у Вас ситуація🙂
-
Це 10,3%. Забагато. Ви можете оскаржити без жодних наслідків для себе. Зараз покажу де можна подивитися максимум на скільки можна піднімати залежно від будинку
-
Будинок старий, але всі квартири відремонтовані минулого року, євроремонт типу) ну і 1155 це було з водою і світлом, в нас реально тепло, навіть сьогодні)
-
🥶 "чудові новини": прийшло повідомлення від лендлорда, що ціна за мою 2 1/2 з оновленням контрактом з 1155 підвищується до 1274... Я так бачу, що з такою тенденцією, ціни які вже зараз досить піднялися, на липень можуть піднятися ще більше... Днями бачила оголошення про оренду кімнати (!!!), 26хв.автобусом від кот-вертю 🥁1000$ 😳 Дві спальні, правда, і два туалети. Але - кімната🤯
-
Торгуватися- це типу писати "я не згідна", можу платити стільки то"?
-
Це податки з цього будинкy на цю школу
-
Я не розумію, до чого там school, типу, шо в нас тут прімер і секондер через дорогу?
-
Це з усім вже включно з муніціпальними таксами