Український Монреаль
-
Можете розповісти, будь ласка. Бо H&R Block є одним з лідерів ринку, люди будуть бачити рекламу і йти туди.
-
Щоб довго не читати, сьогодні о 14:00. Хз що вони там скажуть, хочу послухати.
-
🎞 WEBINAR 💰 Податкова система Канади. Ваша перша податкова декларація. CANADA | CUAET🇨🇦 ⏳ Підключайся до ефіру: 📟 Дата 01 березня 2024 року ⏰Час в місті Торонто - 14-00; 📟 Дата 01 березня 2024 року ⏰ Час в місті Калгарі - 12-00. 🎬 ПОСИЛАННЯ www.youtube.com/watch?v=EvkgP1soOeA 🎙 Доповідачі : ✅ Елла Авакян, бухгалтер та податковий спеціаліст з більш як 20ти річним досвідом в Канаді. ✅ Роман Скрипнюк - засновник UA CANADA Миі в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Привіт. Я написала терапевтичну казку українською мовою. Підкажіть, будь ласка, який краще сайт використовувати, щоб я могла цю казку опублікувати і продавати?
-
Добрий день.Підкажіть, будь ласка, чи можливо зняти житло в Монреалі на 2 тижні - 1 місяць, можливо хто шукає на підселення, прилітаємо з подругою 22 березня, бажано район Av.Wilson. Переживаємо що можуть не дати безкоштовне житло(
-
Розповідаю замість чоловіка😁 Ми за двох заплатили 300$ Нам херні понаставляли при реєстрації акаунтів. «Привʼязали» до обох акаунтів банківські дані чоловіка, потім внесли невірні дані про дату реєстрації шлюбу - а це обернулось тим, що нам надсилали бенефіти не як на сімʼю, а як на сінгл. І потім був якийсь перерахунок у CRA, то зараз у мене заборгованість 800$ через це))) а було під 2к$ лол Саме тому чоловік і каже, що г*андонська контора 😇
-
І є бальна rswp
-
Дивлячісь що розуміти під звичайною роботою