Український Монреаль
-
Ну так а чия це проблема що людина не має чіткого плану? Якщо летиш жити за 7000км треба готуватись(хоч трохи)
-
Людина просто поділилась своїм досвідом, і порадила не їхати в неділю вночі дивлячись особисто на свій невдалий досвід і все. А ви вже почали дискусію на цю тему. Не всі люди мають чіткий план по прильоту, можливо в нього була інформація, що волонтери сидять цілодобово, а можливо людина виїжджала на нервах і дуже швидко. Не треба так реагувати на це. Тем паче, ми не знаємо ситуації всієї.
-
Взагалі зараз доволі «кризова ситуація» в Монреалі. Будьте готові та майте ВЖЕ запасний план по прибуттю в вигляді фінансів. Знайти роботу в цей період важко, францизасьйон чекати вже >5 місяців , з житлом теж доволі важко ,особливо якшо немаєш кредитної історії та працедавця. Також складно знайти житло, особливо якщо ви не маєте кредитної історії та сталого доходу. Один із варіантів - це отримання допомоги, але ця сума може бути недостатньою та надходить через n-період часу.
-
Ну навіть 2 тижні це достатньо часу почитати чи подивитись ютуб що і як працює
-
А от я і не пам’ятаю тепер чи ставила. Завтра виліт тепер переживаю
-
Доброго дня. На моїй візі написано візітор. Щось додатково потрібно заповнювати, щоб видали ворк перміт? Чи його по факту дадуть в аеропорту? Підкажіть, будь ласка.
-
Так, information sheet, але у мене їх два: один видали в клініці, а другий я запросила по електронній пошті. І в тому information sheet у табличці з переліком аналізів всюди стоїть completed. Це єдина різниця з тим, що дали у клініці (там статус required/referred). Тобто підтвердження проходження