Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український Монреаль

Український Монреаль

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
240.9k Posts 7.6k Posters 382.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t737746334T Offline
    t737746334T Offline
    Andrii F
    wrote on last edited by
    Meest
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Angry Cat
    wrote on last edited by
    Як совок, але з якого можна виїхати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Venus
    wrote on last edited by
    Так Тут колонія з підсиленим харчуванням Від них нічо не сховаєш
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Venus
    wrote on last edited by
    З Вашого дозволу скопіювала
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Venus
    wrote on last edited by
    Прилітаєте. В електронних терміналах яких дуже багато прикладаєте паспорт для сканування та проходити опитування( із важливого питають на який срок прибули-пишіть максимум 365 днів*3 роки тобто 1095) так і ворк перміт буде виданий. Проходите далі в аудиторію де міграційній працівники видають перміт( із важливого коли ввійдете беріть талончик і чекайте на моніторі своєї черги АЛЕ буває таке, що вони просто кричать на весь великий зал з людьми вашу фамілію на ламаному англійському). Бути уважним. Далі проходите до загальної зони де вже можна забрати багаж. Не заблукаєте, так як скеровують спеціальні люди. Забираєте багаж. Йдете на вихід. Іншої дороги немає. Там буде прямий ескалатор в кінці якого по ліву сторону зал( наш прапор буде висіти). Заходите туди там сидять представники CSAI. Далі всі інстиукції від них. Але важливо щоб ви були у їх робочий час. Все робила сама. Волонтери трохи по-дибільному все скерували, можна було простіше і швидше але в мене таке відчуття, щоб це спеціально, щоб в кінцевому результаті треба було звернутися до їх помагаторів за гроші. Слухи ходили 100-300 баксів. Але нічого, розібралась. Якби я вдруге то все робила то би за 2-3 дні все оформила, в залежності від апоінтментів. Всім добра та адекватних наших на шляху.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Venus
    wrote on last edited by
    То не мені 😂😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t805651344T Offline
    t805651344T Offline
    Kateryna Holotrebchuk
    wrote on last edited by
    тут теж, якщо подивитись на склад продуктів, їстівного не так багато, про свободу слова можна не починати, її нема ніде і це вже давно так.
    1 Reply Last reply
    0
  • t289574442T Offline
    t289574442T Offline
    Tetiana Travelassist
    wrote on last edited by
    Прилітаєте. В електронних терміналах яких дуже багато прикладаєте паспорт для сканування та проходити опитування( із важливого питають на який срок прибули-пишіть максимум 365 днів*3 роки тобто 1095) так і ворк перміт буде виданий. Проходите далі в аудиторію де міграційній працівники видають перміт( із важливого коли ввійдете беріть талончик і чекайте на моніторі своєї черги АЛЕ буває таке, що вони просто кричать на весь великий зал з людьми вашу фамілію на ламаному англійському). Бути уважним. Далі проходите до загальної зони де вже можна забрати багаж. Не заблукаєте, так як скеровують спеціальні люди. Забираєте багаж. Йдете на вихід. Іншої дороги немає. Там буде прямий ескалатор в кінці якого по ліву сторону зал( наш прапор буде висіти). Заходите туди там сидять представники CSAI. Далі всі інстиукції від них. Але важливо щоб ви були у їх робочий час. Все робила сама. Волонтери трохи по-дибільному все скерували, можна було простіше і швидше але в мене таке відчуття, щоб це спеціально, щоб в кінцевому результаті треба було звернутися до їх помагаторів за гроші. Слухи ходили 100-300 баксів. Але нічого, розібралась. Якби я вдруге то все робила то би за 2-3 дні все оформила, в залежності від апоінтментів. Всім добра та адекватних наших на шляху.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Venus
    wrote on last edited by
    В совку з харчуванням та свободою слова біда була
    1 Reply Last reply
    0
  • t805651344T Offline
    t805651344T Offline
    Kateryna Holotrebchuk
    wrote on last edited by
    Та начебто і ховати нема чого, але якось не по собі, бо великий брат задовбав слідкувати 😄
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    О ще одна фанатка рептилоїдів які правлять Канадою. Продам капелюх з фольги недорого. Амл закони це нормально якщо що. Вони треба для того щоб запобігти фінансуванню терроризму включно з руснявим.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Venus
    wrote on last edited by
    В арабсько-турецьких депанюрах овочі та фрукти копійки коштують Мʼясо вигідно брати в костко або валмарт Яйця та кисломолочну продукцію в Супер С Всьо Тут топчик
    1 Reply Last reply
    0
  • t581627622T Offline
    t581627622T Offline
    Ліза Видриган
    wrote on last edited by
    Комусь потрібна няня?
    1 Reply Last reply
    0
  • t608162257T Offline
    t608162257T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Записуватися онлайн, по телефону інші питання. В мене закрили досьє , але я хочу продовжити навчання, тому були питання що до як
    1 Reply Last reply
    0
  • t805651344T Offline
    t805651344T Offline
    Kateryna Holotrebchuk
    wrote on last edited by
    Тільки якщо не написано, що продукт не ГМО, то скоріш за все то воно і є. Якщо не написано що тварину не кормили гормонами і антибіотиками, то скоріш за все кормили. Потім коли у вас буде незрозуміла алергія, або гормональний збій, або якась аутоімунна кака, почнете шукати якісну їжу, і побачите що її дуже мало. Це не конспірологія, це просто факти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t805651344T Offline
    t805651344T Offline
    Kateryna Holotrebchuk
    wrote on last edited by
    Я навіть не знаю де Вам так промили мізки що Ви довіряєте усім навколо. Це просто сумно. Подивіться навколо, побалакайте з людьми. Ага, 20 років досліджень, і вакцини також ковідні 20 років досліджували. Їм аби продати, невже не зрозуміло....
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Venus
    wrote on last edited by
    Фольга заходить в чат
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Почитайте колись що треба щоб пройти тест гмо продукту для виходу на ринок. Років 20 досліджень
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Про мишей фейк, далі
    1 Reply Last reply
    0
  • t805651344T Offline
    t805651344T Offline
    Kateryna Holotrebchuk
    wrote on last edited by
    До речі, третє покоління мишей, які їли ГМО, не могло мати дітей. Тепер попитайте у людей які хочуть мати дітей скільки часу у них іде на те щоб зробити одну дитину. Серед моїх знайомих 2-3 роки у середньому, що не є нормою. У багатьох взагалі не виходить. У мене тут місцеві знайомі, дуже хороша пара, три рази робили процедуру запліднення аби одну дитину зробити.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags