Український Монреаль
-
Це я правильно вибрала
-
Що таке Mifi?
-
Привіт усім з Монреалю 🇨🇦. Вчора нарешті прилетіли. Ситуація на сьогодні. Пробули в аеропорту не більше трьох годин. Там всі офіцери та охоронці знають про нас, так що просто говорите, що ви з України і вас направлять, куди потрібно. На видачі Work Permit нічого не запитували - зібрали у всіх паспорти та через 30-40 хвилин віддали разом з wp. У кімнаті волонтерів було приблизно людей 100. Всім, кому потрібно житло, житло надали. В них декілька готелів і вони самі на своїй машині нас привезли. Я запитала про необхідність підтвердження, що ми залишаємося в Монреалі, при виселені з готелю, - сказали, що нічого не потрібно просто виїжаємо як із звичайного готелю. Sin номер отримали також у волонтерів, але ця жіночка працює лише до 16:00. Sim картку та банківську картку оформили в тц біля готелю. Тепер чекаємо на реквізити з банку і будемо подавати на виплати. Ps: там також всі знають, що більшість повертається через два тижні 😁
-
Pharmaprix
-
В договорі ж є ці реквізити і в застосунку, якщо я не плутаю. В мене TD.
-
Дежарден , 31 бакс, можете прорахувати онлайн, всюди все те саме, як, кажуть беріть мінімальну ціну. Знайомі, нажаль, скористались, то слава Богу що була. Доречі, авто також страхувала у них, і коли зробила страхування апартів, їх менеджер сам мені написав, спитав чи міняла адресу і після підтвердження, зменшив мені страхування на авто на 30% 😱😱
-
Можу дати контакт ріелтора який мені допоміг,але для хорошої буди потрібна КІ або довідка з роботи
-
Теж знайшли на маркетплейсі
-
я ж нічого не маю проти)
-
На хокей,дорого,але такого як Монреалі нема ніде