Український Монреаль
-
До чого ви це пишете в канадській групі? Яка мета? Я нікого не прошу вирішувати мої проблеми, тільки хочу можливість продовжити перебування в країні, яка дала своїм дозволом на роботу дала надію на можливість тут жити, для чого основна частина і їхала на інший континент
-
То ми так думаємо,а вони програму воз'єднання родини запустити тільки на рік, тобі ми з вами, якщо отримаємо ПР, родичів не підтягнемо,от чому програма возз'єднання на такий короткий час?Я думаю що вони ретельно перебирають,тому що в хто не казав Канада високо розвинена країна і не перетворилася в Мексику
-
Вже є відповіді що не продовжили, в підтвердили старий термін. Не бачу в цьому логіки для чого було робити цю функцію на офіційному сайті і не вказати що це тільки для тих у яких паспорт закінчився раніше ніж три роки
-
Потрібно подзвонити і записатися на рандеву, в робочі дні і години. Мінімальної англійської достатньо
-
Заради культурного обміну на інший континент з валізами? Це звичайно круто…
-
Не зовсім згодна, що тільки для родичів. Більше для якоїсь певної статистики.
-
Основна ідея куает була прийняти родичів вже місцевих. А потім погнало, вирішили дати по 3к для старту, війна ж… а потім почався цирк з туризмом і масовими катаннями туди-сюди. То після того всього, як казали мені знайомі міграційники: оптимальним виглядає продовження пермітів для працюючих чи на якихось інших умовах, щоб відсіяти туристів і невпевнених)
-
Для яких родичів?! 😂😂😂 В анкеті навіть питання немає, чи є родичі у Канаді. Візи дають не лише українцям, а й громадянам 3-х країн, які проживали в Україні або в родинних стосунках з українцем. Дуже багато отримали кауєт молдован, білорусів, росіян, казахів і т.д. Аби написати🙈😂
-
Так для багатьох проблема знайти ту роботу на 10год