Український Монреаль
-
Доброго дня. Компанія USA Expert пропонує послуги з відкриттям візи BUSINESS/PERSONAL (B1/B2) на 10 років. ( бізнес-туристична віза ). 🇺🇸 За консультацією звертайтеся до особистих повідомлень.
-
Дорого вечора ,або ночі шукаю кімнату або квартиру в Монреаль від 800
-
Підкажіть будь ласка а WP спочатку отримати а потім багаж чи навпаки?
-
Здравствуйте всем! Я из Казахстана Я мастер по ремонту сотовых телефонов ищу работу в Шатоге, или Монреале, есть сертификат опыт 3 года по этой сфере, есть не полные инструменты могу приступить к работе в ближайшие дни, есть ли у кого знакомые по этому поводу, помогите пожалуйста групчане, буду благодарен в долгу не останусь
-
Я з Казахстану
-
Вітання всім! Я майстер з ремонту стільникових телефонів шукаю роботу в Шатозі, або Монреалі, є сертифікат досвід 3 роки по цій сфері, є не повні інструменти можу приступити до роботи найближчими днями, чи є у кого знайомі з цього приводу, допоможіть будь ласка групці, буду вдячний у боргу не залишусь
-
Підкажіть будь ласка, якщо я ніколи не була в Канаді, та в мене немає великої фінансової подушки, але в моєму місті війна, я не можу повернутися до Харкова, я що не маю права скористатися цим шансом виїхати до Канади? На жаль програма закриється 31 березня, і для того я мушу приїхати саме зараз, для того щоб відкрити принаймні Ворк перміт, можливо одразу не вийде лишитися на завжди. Але ті 3000, про які ви так багато кажете, це тільки покриє квитки на переліт, про який заробіток взагалі йдеться мова, які трьохтисячники?