Український Монреаль
-
Бо ж 100% люди бояться найбільших розповсюдників спіду що ніколи не матимуть майбутнього бо їх рід вимре в їх поколінні, це 100% не огида🤣
-
Почитала дискусію і таке враження, що окрім того, аби визначати хто кого обрав в якості сексуального партнера, чи вважає людиною, який стане партнером, інших нема інтересів. Гомофобія без перебільшень доволі страшне явище, на якому грає росія. Основане на поганій обізнаності з цього питання. Якщо США «качне вправо» це означає відсутність подальшої допомоги Україні та знищення тієї ж Одеси. Мʼяко кажучи це турбує мене більше ніж розглядання кольору шкіри чи ґендерної приналежності пар, що є навколо і яких я навіть не знаю. радію що людина гомофоб, яка є потенційно небезпечною, переїде подалі.
-
Доброго дня . Підкажіть будь-ласка адреси ломбардів у Монреалі , де приймають золоті прикраси . І якщо хтось зтикався , то як оцінюють наше золото 585 проби ? Дякую .
-
Гомосексуалісти мені огидні як арахнофобам павуки, що там ви не зрозуміли я не знаю
-
Тільки прикол в тому що джавеліни першими дали республіканці, а байден як ленд ліз не використав так і зараз просить по заводах не бити бо ж вибори😭. Праві підтримують і допомагають Україні, але не люблять зєлю і нашу внутрішню політику. Буде в штатах правий поворот, і у нас президента змінять, а новий просто матиме нормальні стосунки з правими та й всьо
-
Знайдіть тут біженця(інституціонального)