Український Монреаль
-
Ні, але можна купити пластикову картку opus на станції метро і там поповнити. Там є різні варіанти . Одна ,десять поїздок, на місяць . На тиждень знається теж щось є. Я нещодавно брала 10 (30 з чимось $), бо сенсу брати на місяць не було, як мені пояснили, то там з першого по останній день місяця, навіть якщо взяти 20го ,то буде тільки по 31
-
і сказав бухгалтер це не виправдання перед ревеню канада якщо у вас не письмовий контракт на обслуговування(і те спірно)
-
Ой тут є які беруть 3000 і їдуть до України Нічого не буде якщо не заповнив податки Ще тих ловити))
-
ні хоча податки роблю сам ви можете слухати кого завгодно це не оначає що вам не прилетить потім
-
Мені бухгалтер так і сказав як я Ви бухгалтер?
-
Фігова порада врахову.чі договори про обмін такс інфо з ЄС
-
Ну якщо збираєшся вертатись то тоді заповнюй, якщо ні - забудь
-
Заповнювати
-
Доброго дня, таке питання якщо приїхав до Канади прожив наприклад пів року і поїхав до Європи що тоді з податками, (питання для підстраховки)
-
Бухгалтер який 40 років у канаді більш знається на законах (ну якщо в нас є доступ до спеціаліста) Тож, дякую за вашу відповідь @VShkrabiy робіть як вважаєте за потрібним
-
так поки не ловлять але вони можуть ретроспективно і через 3 роки це робити
-
літрболістів приймаєте?=)
-
він знається на аконах Канади(якщо знається звісно) цей кейс то вже не Канада а міжнародка тому трохи є специфіки зазвичай не шукають але з тим як деякі співвітчизники начудили то можуть і взятись за це(моя суб`єктивна думка)
-
Продається в звʼязку з переїздом: ліжко Queen size 150$ Утюг 20$ Ваги 15$ В наявності ще є багато посуди ,стаканів та приладь для кухні