Український Монреаль
-
Дякую🙏
-
хтось має контакти викладача англійської в монреалі?
-
Чи була в когось ситуація, що при заповненні ворк перміту інспектор допустив помилку, але не в ваших особистих даних, а не вніс в базу один з номерів, який там є? Через це не можу зараз оформити сін і можливо прийдеться чекати від робочих 25 днів на його отримання, і прийде він вже на адресу проживання, яку потрібно вказати в Service Canada.
-
То залежить виключно від офіцера, у мене перший раз не питали взагалі ні слова в Торонто, хоча вилітала на 6 місяців, а другий раз вилітала на тиждень, поверталась через Калгарі допитались до всього: і чому літала, і де була, і що робила, і чи була в Україні, і чи привезла якісь товари і з таким обличчям як на допиті. Спокійно собі відповідаєте і все. Документи дивляться паспорт і перміт.
-
Хоча мені все ще цікаво, 🤔, чисто теоретично можуть просити повернути і пізніше, а що тоді - вказувати в декларації - мінус? бо вони ж забрали добряче таксів за цю соціалку. Цікаво у кого було повернення, що у вас було в таксах? ви ж вказували суму після повернення отриману?
-
Так, дійсно багато кого просили, не знаю від чого це залежить, лотерея, але всі рахунки на повернення вони надсилають до кінця року, щоб при декларуванні всі були чистенькі 😂. Я також знайшла швидко роботу, то відразу подала інформацію, але ще 3 місяці платили. Назад не попросили, але при декларуванні ці соц виплати добряче зʼїли повернення.. так як робила декларацію сама, то бачила на якому етапі давали що і на якому забирали 🤣🤣🤣.
-
Соціальний центр допомоги іммігрантам запрошує на конференцію про різноманіття та внесок жінок-іммігранток у Квебеку. На конференції буде висвітлено досвід жінок-іммігрантів, їхні успіхи, а також проблеми, з якими вони стикаються під час інтеграції в Квебек. Конференція дає вам змогу познайомитися з жінками-іммігрантками, які відзначилися своєю відданістю в різних секторах суспільства. Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/billets-les-femmes-immigrantes-au-cur-de-leurs-reussites-837522370957
-
Але треба розуміти що Квебек повертає за садочок 60-75%
-
Jean Coutu 97 $ на місяць (неважливо коли починаєте) але не в кожному Jean Coutu, на Ile Bizard наприклад є ці картки Opus 🚌 Також Terminus Fairview "(кільце" з автобусними зупинками)
-
На календарний
-
Доброго вечора. підскажіть а проїзний на місяць діє на календарний місяць (з першого до 31) чи на 30 днів?